EMBEDDED IN: Allmänt
2

Hälsning till en trogen läsare!

Hej!
Eftersom det är nyårsafton idag så tänkte jag vara lite snäll. Haha.
Men jag tänkte ge en läsare en liten hälsning. Hon heter Hanna!
Hanna har följt våran blogg sen jag startade den. Tycker det är jätteroligt att hon fortfarande läsa den och så.
Självklart så finns det ju andra av er som kanske också har följt oss från första början men kanske inte har kommenterat.
Men tänkte ge Hanna en liten hälsning.
Hanna, jag tycker att det är jätteroligt att du har följt våran blogg under så här lång tid. Själv så följer jag din blogg också. Jag tycker du är jättesnäll som gör det, och även personligt också. Jag tycker att folk borde börja följa din blogg. Jag älskar dig!
Klicka HÄÄÄR för att komma till en av Hannas bloggar!
Många kramar från mig!
xoxo Josse :)♥

EMBEDDED IN: Allmänt
4

Dagens fråga!

Tycker du att Selena och Justin passar för varandra? :)♥

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Blog Awards 2011!

Hej! Jag hoppas att ni kommer få det bra nu när det är nyårsafton. 2012 kommer nog bli ett jättebra år! Selena kanske kommer komma till Sverige till och med!
Men nu till saken, idag är det sista dagen som ni kan rösta på våran "Blog Awards 2011". Dem kommer avslutas vid midnatt idag. Så ni kan rösta ända fram tills dess. Om du vill rösta så klicka HÄÄR eller på bilden under. På bilden ser du vilka bloggar det är som är med.
Förresten, har inte hunnit att utse en vinnare av dagens blogg. Så får nog ta och göra det i morgon eller så.

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena på väg till New York - Fler bilder!


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Jelena kommer uppträda på nyårsdagen!

Även om de inte kommer att vara på samma utställning, är vi så glada att se vad dessa superstjärnor har i beredskap. Justins antydningar säger att det kommer att bli STORT!

Justin & Selena Gomez är två av de största stjärnorna på planeten, och vi är så glada att ringa innyårsdagen med uppträdanden från båda!

Justin, 17, kommer att sjunga Dick Clarks nyår Rockin 'Eve med Ryan Seacrest 2012, skytte bor i New York City. Han är så glad för den händelse att han tog till Twitter den 30 december för att skriva, "NYE på Times Square NYC med @ RyanSeacrest Saturday Night. har något speciellt planerat. "Vi är så är glada att se vad hans förvåning är!

Under tiden kommer Selena, 19, sjunger hennes hjärta ut på MTV: s NYE i NYC 2012 Live, rätt nära Justin!SelenaBFF Demi Lovato är värd och också träffade scenen vid händelsen - det ska vara fantastiskt!

Är du så glad att det är nyårsafton Hollywoodlifers?

-selenagomeznew


EMBEDDED IN: Allmänt
1

GOTT NYTT ÅR! :)<3


EMBEDDED IN: Allmänt
2

Dagens bild!


EMBEDDED IN: Allmänt
1

Ny photoshoot - Dream out loud!

-Selenaforever & selenagomeznew

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena (Alex Russo) som docka!


Disney har lanserat ett nytt sortiment kallad Disney VIP, som är dockor baserat på några få utvalda av deraspopulära Tv:serier. Liksom en docka baserad på Miley Cyrus tidigare populära serie Hannah Montana ellerAlex  Russo från Wizards of Waverly Place som bygger på Selena Gomez, de har också en docka av Sharpay, från High School Musical 2, Rocky och CeCe från Shake It Up!, som är en av de mest visade/sedda Disneys, alltså en av de som är mest berömd någonsin. I kartongen till dockonra tillkommer ett VIP-kort som tillåterägarna att få en speciell tillgång till funktioner på nätet. Dockorna säljs via Amazon och ToysRUs nu.

 

Jag kan förstå varför de har dockor som Alex och Hannah, men jag är verkligen förvånad över att de inte harSonny från Sonny's chans?! Tydligen har Mileys serie varit över i nästan ett år nu och Demi har inte varit av stängd särskilt länge (även om vissa säger att en docka av henne var planerat, efter att hon lämnat serien).Så det verkar som att det bara inte är så logiskt. Däremot tror jag att de kommer göra en av henne i framtiden.

-SelenaforeverEMBEDDED IN: Allmänt
0

På väg till New York! (30 Dec)


EMBEDDED IN: Allmänt
0

WOWP Finalen - "Who will become the family wizard".

Bildkälla - selenagomeznew

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena tackar sina fans!


Även om
hon är fortfarande ledsen över att förlora sin syster, tar Selena Gomez sig dig tid att tacka fansenför deras stöd och kärlek

Det har varit ett svårt par veckor för Selena Gomez familj - hennes mamma, Mandy, som nyligen drabbats av ett missfall - och Selena har varit osedvanligt tyst på Facebook och Twitter, men hon kommer ihåg att tacka för hennes hängivna fans.

"Och det är därför jag älskar er .. Tack så mycket, "skrev Selena bredvid ett foto av ett budskap till hennepå Twitter.

"Beautiful ... Scarlett letar över dig just nu, jag vet det <3", skrev fanet om Selena ofödda syster.

Vi fortsätter att skicka Selena våra tankar och böner också, precis som bästa vän Demi Lovato gjorde förra veckan Twitter.
-Selenagomeznew


EMBEDDED IN:
2

Del 16 ute nu!

FOREVERBBIEBER.BLOGG.SE

EMBEDDED IN: Instagram/twitter/facebook
3

Nya instagram bilder

"Somewhere over the rainbow.."
"And that's why I love you guys.. Thank you so much"
"Really Bay? He decided to join dinner lol"


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena Gomez - Best of 2011


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Maria (Theresa) i WOWP Twittrar

-Selenagomeznew

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Dream out loud


EMBEDDED IN:
0

Rösta på Jelena för bästa paret 2011

MTV har en omröstning om vilka som var det bästa paret 2011
Klicka HÄR för att rösta på Selena och Justin !

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Fråga något till Demi och Selena

MTV samarbetar med den kommande nyårsfesten, som är i New York, där Selena och Demi kommer vara med och delta. MTV har gjort ett "inlägg" där man kan ställa frågor till Selena och Demi
Klicka HÄR för att ställa en fråga :)
Vissa av frågorna kommer ställas till Demi och Selena på lördag kväll, den 31 December till klockan 23.00
(USA-tid). Kanske svarar de på just din fråga så glöm inte att kolla :)
MTV samarbetar med den kommande nyårsfesten, som är i New York, där Selena och Demi kommer vara med och delta. MTV har gjort ett "inlägg" där man kan ställa frågor till Selena och Demi
Klicka HÄR för att ställa en fråga :)
Vissa av frågorna kommer ställas till Demi och Selena på lördag kväll, den 31 December till klockan 23.00
(USA-tid). Kanske svarar de på just din fråga så glöm inte att kolla :)
-sellyg92.blogg.se


EMBEDDED IN: Dagens...
0

Dagens Video


EMBEDDED IN: Dagens...
7

Vinnaren av dagens blogg + ny omgång! ;)

Hann aldrig utse en vinnare igår, så jag gör det idag istället. Och idag är det faktiskt två lyckliga vinnare. Först är det... Felicia! Felicia bloggar om dem flesta kändisarna. Bland annat Justin Bieber, Selena Gomez, Demi Lovato, Miley Cyrus, Ashley Tisdale, One Direction och många fler. Hon har en fin design och bra blogg. Klicka HÄR eller på bilden under för att komma till hennes blogg!
Den andra vinnare är... Gomezz! Hon bloggar om våran fantastiska Selena Gomez. Design är jättefin och bloggen är bra. Klicka HÄR eller på bilden under för att komma till hennes blogg!
Vi drag igång dagens blogg en till gång nudå. Och ja, jag ska göra en ny bild för dagens blogg. Så förmodligen kommer det en ny tills nästa omgång!

EMBEDDED IN: Dagens...
0

Dagens Bild


EMBEDDED IN: Intervjuer
0

Ny intervju med Selena

Selena blev intervjuad för Starpulse för några dagar sedan. De pratar blandannat om den sista episoden för Wizards, musik och hennes nya vuxna film.
Du ser underbar ut, som alltid.
- Tack! Det mesta är nog hår och smink makeup.
Vad har det varit för överraskningar om du tänker tillbaka till din tid på Tv:serien?
- Det har varit väldigt kul, och det har varit galet, det har varit mycket stort. Vi hade en bra start och att kunna säga att jag har varit med på serien i fyra år och jag har träffat många underbara människor. Jag känner mig väldigt tacksam för det.
Vilket är ditt mest magiska minne eller ögonblick om du tänker tillbaka och får ett leende på läpparna?
- Skratt. När vi förstörde för varandra. Det kommer alltid vara ett minne. Vi har minnen varje dag.
Hur känslomässigt var sista dagen?
- Det var väldigt känslomässigt. På den sista dagen, slutade vi serien med bara oss tre. De andra hade redan avslutat serien. Så det var bara vi tre och Jake. Vi gick in och jag ville försöka undvika tårar så mycket jag kunde. Jag försökte att inte tänka på det, jag gjorde scenen som alla andra gånger, men det var svårt att lyssna när de pratade om slutet för min karaktär. Jag började gråta och kunde inte sluta. Killarna var lite tuffare och grät inte.

Hur var dagen efter när ni hade slutat att spela in showen?

-David Henrie textade mig och skrev "Jag känner att jag har precis gjort slut med en flickvän." Det var konstigt.

Fick du behålla ditt trollspö?

-Ja, det var en gåva från producenter på showen. De gav David och Jake våra trollstavar i en liten glasmonter med lite gravyr, det var trevligt.

Fråga: Visar slutet på det sätt du ville att det skulle? Var det rätt person som van trollkarlstävlingen?

-Jag tror det var bra, det var rätt vad de gjorde.

Du har gjort så många olika saker, vad var din favorit avsnitt?

-Jag har aldrig riktigt haft en favorit avsnitt, jag minns säsong tre för det var min favorit eftersom vi alla hade våra spår, det var inte slutet, vi visste att vi skulle göra en annan säsong och vi var alla glada, vi ville bara göra varandra bättre. Det var den bästa säsongen tror jag och alla som var min favorit.

Du har en låt i diagram som snabbt klättrar på topplistan.

-Jag det har jag, ja.

Är det overkligt för dig när du tittar på din karriär på denna punkt eftersom du har så många saker som händer?

-Visst, jag är väldigt välsignad. Jag älskar vad jag gör. Jag älskar det. Speciellt musiken, det var något jag var passionerad men jag hade inte räknat att det skulle gå så bra som det gjorde så jag är väldigt tacksam för det också. Att göra båda har varit bra för mig, jag gillar det.

Med så många musikvisningar nu, hur känns det att höra några av dina låtar som utförs av vanliga människor som The Fannin familj på Sing-off?

-Många av de gånger det är bättre än hur jag gör det, så det är därför jag gillar det. Det är roligt, ger de mig idéer. Det är verkligen häftigt att se på YouTube ett gäng av mina fans som täcker mina låtar eftersom du får se i deras ögon hur de tolkar det jag sjunger, vad mina texter betyder och vad det betyder för dem. Så det är verkligen speciell. Det är coolt.

Gör ni Breakers filmen Spring med Harmony Korine nu?

-Ja... det gör vi. [Skrattar] Jag såg alla hans filmer. Jag var tvungen att kämpa för den rollen eftersom jag flög till hans hus i Nashville och såg alla hans filmer. Jag var som, "Jag vill vara i din film" och han provspelade mig som en timme eller två timmar och det var häftigt. Sen fick jag en del så jag är upphetsad. Det är något som är mycket mörk och är mycket olika och jag är glada över att kunna arbeta med honom. Visst han är den person som kommer att skapa allt detta och han kommer att hjälpa mig och James Franco, Vanessa [Hudgens] Emma [Roberts] och alla dessa människor. De är alla kommer att bli så stor att arbeta mot och manuset är bra. Folk kommer att bli lite överraskade. "

Kommer detta att slå dina fans på sitt öra lite?

-Ja, det är bra att det är en fristående film. Så det kommer att gå till filmfestivaler men det kommer inte vara så lätt tillgång till den yngre publiken. De kan inte gå på bio för att se att om de gick någonstans, så det brukar vara så mycket om det. Det blir mer för mig bara göra något som jag brinner för.

Hade du några speciella traditioner på filma nätter framför levande publik?

-Vi skulle gå tillbaka innan vi skulle göra intron och vi skulle bara träffas och göra en snabb bön. Det var trevligt.

Datorer är en så stor del av allas liv nu. Hur förlorad skulle du vara utan din bärbara dator?

-Jag tittar på mina program och filmer där, jag hålla kontakten med min familj på iChat och allt
så det är mitt liv.

Vad gör du på nyårsafton show?
-Jag ser fram emot det, det kommer att bli kul. Jag sjunger och vid nedräkningen skall jag vara med Demi [Lovato] och det ska bli kul. Jag är upphetsad.

Har du någonsin varit på Times Square tidigare på nyår?

-Nej.

Jag är ledsen om det är lite fel i texten men jag översatte den sen rättade jag till lite men det finns säkert fortfarande några fel i texten men jag hoppas att det ändå går bra att läsa!

-selenagomeznew.blogg.se


EMBEDDED IN:
1

Rösta på Selena för "the best role model 2011"

Klicka på någon av bilderna för att rösta på Selena för bästa förebilden 2011. Hittills leder Miley, 2a ligger Taylor, 3a ligger Justin och 4a ligger Selena.

EMBEDDED IN: Tävling
0

Rösta på bloggen i blog awards 2011

Vi är nominerade i ännu ett "blog awards 2011" på kandissnytt.blogg.se.
Och det skulle betyda jätte mycket om ni röstade på oss! Tack på förhand ♥
Klicka på bilden för att komma till tävlingen
Glöm inte att vi också är nominerade i andra blog awards, tänkte att jag kunde skriva dom också.
1. Biebersbaby.blogg.se, klicka HÄR för att komma till tävlingen (avslutas den 2 januari)
2. Disneynickstars.blogg.se, klicka HÄR för att komma till tävlingen (inget datum när det avslutas)
Rösta gärna på oss i alla dom här blog awards, det skulle vara jätte snällt. ♥


EMBEDDED IN: Mode
1

Köp Selenas klänningar

Om du vill ha en klänning som Selena har haft så kan du köpa det här: http://www.bestcelebritydress.com/celebrity-dresses/selena-gomez
Dom är ganska dyra. Klänningen som hon har i A year without rain kostar 179.99 dollar (1232 kr) och klänningen som hon hade på Never Say Never premiären kostar 100 dollar (684 kr). Och kom ihåg att frakt också kostar och det är annorlunda storlekar också, men man kan säkert ta reda på vilken storlek man ska ha.
Skulle dom inte vara så dyra skulle jag lugnt köpa en !
Länken hittad från selenaforever.bloggplatsen.se


EMBEDDED IN: Dagens...
1

Dagens Bild


(tog en ny bild för den förra var det inte säkert att det var Selena)

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Justin's morföräldrar var med i en bilolycka!


Justin
morföräldrar Bruce och Diane har varit inblandade i en otäck bilolycka i Kanada. Deras fordon skrevs av, men de överlevde.Detaljerna är oklara i detta skede. Bruce Dale - Justin morfar - har flera brutna revben, medan hans farmor Diane Dale undkom oskadd.

Justins mamma Pattie Mallette bekräftade olyckan på Twitter och sa: "Mina föräldrar hamnat i en bilolycka idag. De for i ett dikeoch bilen gick sönder, men tack och lov att de lever! Min pappa har brutit revben. Snälla be honom 4 snabba läkningar! Räkna dina välsignelser och förlåta alltid föräldrar. Du vet aldrig vad morgondagen har! "

-Justlikethestars


EMBEDDED IN:
0

Justin och Selena: thanksgiving


Denna bild sägs vara från Thanksgiving 2011 då Justin firade med Selenas familj i Texas!
-jelenator.blogg.se


EMBEDDED IN:
0

En till sneak peek för WOWP


EMBEDDED IN: Allmänt
1

Demi nämner en Selena i en tweet

-selenaforever

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena träffar ett fans! (26/12)EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena och Rpattz är dem mest sökta på hollywoodlife!


1. Robert Pattinson

2. Selena Gomez

3. Kristen Stewart

4. Ashley Hebert

5. J.P. Rosenbaum

6. Justin Bieber

7. Demi Lovato

7. Sandra Bullock

8. Ryan Reynolds

9. Miley Cyrus

10. Kate Middleton

11. Christina Aguilera


EMBEDDED IN:
0

Who will be the family Wizard - sneak peek

-hollywoodnew.blogg.se


EMBEDDED IN: Allmänt
1

Ny photoshoot - Cosmopolitan Cover Girl

-selenagomeznew.blogg.se

EMBEDDED IN:
0

Jelena och Kenny @Hooter


EMBEDDED IN: Mode
3

Den mest stilfulla stjärnan 2011

Det fanns en massa snygga damer som prydde den röda mattan i år, och vi hade en riktigthård tid att få det ner listan till de fem mest fashionabla. Det var ett tufft lopp, men att döma av era röster, höjde Selena Gomez ribban för röda mattan glam under 2011. Hon hade ett stort år, slår på vita duken i Monte Carlo, ombord på en landsomfattande turné, och presentera och utföra på olika musik-utmärkelser visar - allt medan risktagandelandningsbana klänningar och eleganta, sofistikerade hår och makeup. Vi kan inte vänta att se vad Selena kommer ha 2012!
-sellyg92.blogspot.com


EMBEDDED IN:
0

Justin Bieber har varit ett fantastikt stöd för Selena

Selena Gomez behövde hennes egen tid att vara med sin familj för att återhämta sig från sin mors sorgsna missfall, på sitt sätt och hennes pojkvän Justin Bieber förstod det, avslöjar vår källa, som är nära situationen.
"Justin har varit ett stort stöd system för att vara där, men har också hållit sig utanför det tillräckligt och låta familjen sörja på sina egna villkor", säger källan. "Tydligen har han spelat det perfekt. Ser ut som tiden är långsamt läkande allt inom situationen. "
Selena twittrade och facebooked ett meddelande till hennes fans slutet av juldagen som önskar alla väl och tacka fansen för stöd.
"Försenad God Jul alla .. Jag kan inte tacka er nog för alla dina tankar och böner. Vi uppskattar varenda en av er .. Jag älskar er alla så mycket och vi hoppas att du och din familj hade en vacker jul!
Kärlek, Me, Momma, Brian (hennes styvfar, Brian Teefy) och vår skyddsängel Scarlett (den missfall barnet) ", skrev hon.
Tydligen var det "mycket terapeutiskt för Selenas familj att vara tillsammans runt helgerna eftersom de är fortfarande mycket ledsen över missfallet situationen", säger källan. "Men de mår mycket bättre eftersom en tid har passerat och Selenas mamma är övrigt frisk."
Selena, som är 19 och enda barn, var så glada över att äntligen ha ett yngre syskon. Och i själva verket har Justin haft en fantastisk tid under julen umgås med sina mycket yngre syskon, syster Jazmyn, 4 och bror Jaxon, 2 och Justins pappa, Jeremy hade med sin fru, Erin.
Han tog även hans yngre syster Jazmyn på scenen i Toronto i hans hem för semester konserten den 22 december .
Klart, Justin är ett familj kille själv kunde helt förstå hur Selena kände förlusten i sin egen familj.
Vi är så glada att han är där för dig, Selena!
Selena Gomez behövde hennes egen tid att vara med sin familj för att återhämta sig från sin mors sorgsna missfall, på sitt sätt och hennes pojkvän Justin Bieber förstod det, avslöjar vår källa, som är nära situationen.
"Justin har varit ett stort stöd system för att vara där, men har också hållit sig utanför det tillräckligt och låta familjen sörja på sina egna villkor", säger källan. "Tydligen har han spelat det perfekt. Ser ut som tiden är långsamt läkande allt inom situationen. "
Selena twittrade och facebooked ett meddelande till hennes fans slutet av juldagen som önskar alla väl och tacka fansen för stöd.
"Försenad God Jul alla .. Jag kan inte tacka er nog för alla dina tankar och böner. Vi uppskattar varenda en av er .. Jag älskar er alla så mycket och vi hoppas att du och din familj hade en vacker jul!
Kärlek, Me, Momma, Brian (hennes styvfar, Brian Teefy) och vår skyddsängel Scarlett (den missfall barnet) ", skrev hon.
Tydligen var det "mycket terapeutiskt för Selenas familj att vara tillsammans runt helgerna eftersom de är fortfarande mycket ledsen över missfallet situationen", säger källan. "Men de mår mycket bättre eftersom en tid har passerat och Selenas mamma är övrigt frisk."
Selena, som är 19 och enda barn, var så glada över att äntligen ha ett yngre syskon. Och i själva verket har Justin haft en fantastisk tid under julen umgås med sina mycket yngre syskon, syster Jazmyn, 4 och bror Jaxon, 2 och Justins pappa, Jeremy hade med sin fru, Erin.
Han tog även hans yngre syster Jazmyn på scenen i Toronto i hans hem för semester konserten den 22 december .
Klart, Justin är ett familj kille själv kunde helt förstå hur Selena kände förlusten i sin egen familj.
Vi är så glada att han är där för dig, Selena!

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Vad Justin gav till Selena och hans vänner

En väska värd $10 000 till Selena.
En blå iphone till Chaz.
Och ipads till hans crew. I julklapp!
Men frågan är.. Vad fick Justin?
Justin gav bort:
En bil till Ryan.
En väska värd $10 000 till Selena.
En blå iphone till Chaz.
Och ipads till hans crew. I julklapp!
Men frågan är.. Vad fick Justin?
-jelenators.blogg.se


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Kommer Selena erövra musikvärlden 2012

Med rubriken "kommer Selena Gomez erövra musikvärlden 2012" låter det väldigt mäktigt, som att hon skulle bli nästa Michael Jaskon, eller eftersom att hon är tjej, så nästa Madonna eller Britney Spears. Men zimbio.com skriver samma rubrik med Justin Bieber, Demi Lovato mm.

 

Så här skriver zimbio.com:

Känd för: Gomez fick sin start på barn programmet Barney & Friends, men blev sedan en Disney stjärna i succé serien Magi på Waverly Place där hon spelar spelar Alex Russo, och det är tack vare den rollen som gjort till den Selena är nu. Fast hon har släppt ett par framgångsrika singlar, är hon är mer känd för att vara fäst vid Kanadas sötaste pojk, Justin Bieber.

Talang: Selena är inte precis känd för sina live framträdanden, men hon verkar vara medveten om sin begränsning. Hon sa att hon har planerar att så småningom avsluta sin pop karriär för att fokusera på att sin filmkarriär. Selena har sagt att, hennes senaste roll i Monte Carlo inte har utvärderats med kritikerna. The New York Times konstaterar, i denna film spelade Selena än lite mer vuxnare roll, utöver Alex Russo som inte är speciellt fokuserad på omgivningen och skolan.

Skandaler: De största skandalerna som handlade om Selena kom i december förra året, 2010, när kvällstidningarna skrevom att den unga stjärnan inte längre bär sin purity ring, som hon fick när hon var 12 år gammal 12.

Det har andra skandaler, som bara är dumma och kön-relaterade. Till exempel: Selena var på sjukhus i slutet av juni, för att hon var utmattad och undernära, då trodde många att hon besökta sjukhuset för att Justin hade gjort henne gravid!

 

Projekt 2012: Efter den sista episoden av Magi på Waverly Place som sänds i januari, kommer Selena arbeta med "Spring Breakers" där hon kommer spela en student som rånar en restaurang med sina vänner för att finansiera en semester. Ja Selena Gomez kommer att arbeta med regissören Trash Humpers.

Vårat betyg: Selena är redo att bli en ännu större stjärna i 2012, om hon väljer rätt projekt. Det är klart att Selena kommer spela med i Spring Breakers som en "bad girl" frågan är om hon kommer övertyga hela världen med den rollen. Det var ett svårt steg för Selena.

-Selenaforever

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena är tacksam!

Selena Gomez fruktade att hennes karriär som artist aldrig skulle ta fart eftersom hon aldrig trodde hon var något bra.

 

Den 19-åriga skönheten säger att hon inte känner sig begåvad nog för Hollywood.

 

"Jag är väldigt välsignad", säger hon.

 

"Jag älskar vad jag gör. Jag älskar det. Speciellt med musik - det är något jag brinner för, men jag trodde inte att det skulle gå så bra som det gjorde. Jag är mycket tacksam. "

 

-Selenagomeznew

 


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Justin Bieber v. Selena Gomez - Who's More Popular In 2011?


EMBEDDED IN: Allmänt
4

Tävlar!

Hej! Jag är med om tävlar om en fansite hos Nathalie. Jag tänkte att det kanske skulle vara roligt om vi fick en ny design till 2012? Men i alla fall, om du också vill vara med så klicka HÄR, tävlingen avslutas Torsdag den 5/1-2012. Ni kan också vara med och tävla om en fansite, en avancerad design och en heder - till era bloggar.
Ha en trevlig kväll, jag kanske kommer göra något inlägg lite senare. :)

EMBEDDED IN: Allmänt
1

Svenskarnas googlande i år!

Även i Sverige görs det listor med "årets..." och i listorna används det också utländska artister.

I listan för "Snabbast ökande sökningar på personer" finns den absolut bästa artisten Selena Gomez.

Justin Bieber, har varit på topp i Sverige länge, och det är många som har sökt på honom. Strax efter Bieber kommer hans flickvän Selena Gomez som platsar nummer 8. Självklart är det Sveriges nu mest populära artistEric Saade som toppas listan!

 

1. Eric Saade

2. Veronica Maggio

3. Anders Behring Breivik

4. Amanda Schulman

5. Justin Bieber

6. Ebba von Sydow

7. Stefan Liv

8. Selena Gomez

9. House of Philia

10. September

 

-Selenaforever

 


EMBEDDED IN: Allmänt
2

Blog Awards 2011!

Hejsan! Som vi har berättat så är vi nominera de i "Bästa Selena Gomez blogg 2011" i ett par bloggar, och för er kanske det blir lite tjatigt när vi lägger upp sånna inlägg hela tiden, eller? Men i alla fall, jag tänkte lägga in alla bloggar här som vi är nominerade i. Då kanske det är lite lättare att veta vilka bloggar vi är nominerade i, istället för massor av inlägg. Det skulle betyda jättemycket om du röstade på oss! Men i alla fall, här är dem:
(Klicka på bilderna för att rösta på oss!)
1. TheGomez. (Tävlingen avslutas i morgon.)
2. Biebersbaby. (Tävlingen avslutas den 2 Januari.)
3. Sellyg92. (Tävlingen avslutas: ?)
(FANNS INGEN BILD, SÅ KLICKA HÄÄÄR FÖR ATT RÖSTA!) :)
4. Disneynickstars.blogg.se. (Tävlingen avslutas: ?)
(FANNS INGEN BILD, SÅ KLICKA HÄÄÄR FÖR ATT RÖSTA!) :)
Tack för din röst! :)

EMBEDDED IN:
0

Del 15 ute nu!

FOREVERBBIEBER.BLOGG.SE

EMBEDDED IN: Allmänt
10

Vinnaren av dagens blogg + ny omgång! :)

Vinnaren av dagens blogg är... Josefin! Josefin bloggar om olika kändisar, bland annat Miley Cyrus, Justin Bieber, Selena Gomez, Cody Simpson och Demi Lovato. Hon har en jättebra blogg och en fin design. Klicka HÄR eller på bilden under för att komma till bloggen! :)
Om det inte blev du den här gången så drag vi igång en ny omgång. Allt du behöver göra är att skriva "Jag är med" eller något liknande. Om det blir över 10 stycken som anmäler sig så kommer det bli två stycken vinnare.
För extra stor chans att vinna så kan du följa oss på bloglovin, kommentera gärna om du har gjort det. :)

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena har äntligen sagt något!

Belated Merry Christmas everybody.. I can't thank you enough for all of your thoughts and prayers. We appreciate every one of you.. I love you all so much and we hope you and your family had a beautiful Christmas!

Love,

Me, Momma, Brian and our guardian angel Scarlett.

God bless

 

översättning:

Försenad God Jul alla .. Jag kan inte tacka er nog för alla era tankar och böner. Vi uppskattar varenda en av er .. Jag älskar er alla så mycket och vi hoppas att ni och era familj hade en vacker jul!

med kärlek,

jag , Mamma, Brian och vår skyddsängel Scarlett.

Gud välsigneFörsenad God Jul alla .. Jag kan inte tacka er nog för alla era tankar och böner. Vi uppskattar varenda en av er .. Jag älskar er alla så mycket och vi hoppas att ni och era familj hade en vacker jul!

Försenad God Jul alla .. Jag kan inte tacka er nog för alla era tankar och böner. Vi uppskattar varenda en av er .. Jag älskar er alla så mycket och vi hoppas att ni och era familj hade en vacker jul!

med kärlek,

jag , Mamma, Brian och vår skyddsängel Scarlett.

Gud välsigne.

-Jelenators


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena har sålt mer än Justin!

Detta ha varit det bästa året för Selena Gomez och inte bara för hur bra det har går med relationen med Justin Bieber utan också professionellt , tja den unga stjärnan har uppnåt stora framsteg när det gäller sina konserter, sin klädlinje och sin parfym bland annat.

Som vi vet, så har Justin släppt sin nya skiva "Under The Mistletoe", som började säljas 1 november 2011 och den blev en stor framgång. Den laddades ner 420 000 342 832 000 gånger och 832 000 513 exemplar har sålts, och det är bara i USA.

Samtidigt har Selena Gomez sålt 839 000 851 exemplar av sin skiva "Kiss and Tell", och "When The Sun Goes Down",har man sålt 460 095 exemplar, och det är bara i USA. Så hon har sålt mer än sin pojkvän Justin Bieber!
-Sellyg92
EMBEDDED IN: Allmänt
0

Blog Awards

Hej! Våran blogg har blivit nominerad till "Bästa Selena Gomez blogg" på Biebersbaby, och det skulle vara jättesnällt om du röstade på oss. Klicka HÄR eller på bilden under för att rösta. :)
Och förlåt för att jag inte bloggade någonting i går, men det var strömavbrott här i stort sett hela dagen.

EMBEDDED IN:
0

Det mest framgångsrika 2010 & 2011

Pop Magazine har släppt en lista över de mest framgångsrika kändisarna under åren 2010 och 2011, och naturligtvis var vår älskade Selena med! Kolla in hela listan nedan:
1. 'N Sync
2. Britney Spears
3. Avril Lavigne
4. Hilary Duff
5. Taylor Swift
6. Miley Cyrus
7. Justin Bieber
8. Jonas Brothers
9. Lindsay Lohan
10. Selena Gomez
Pop Magazine har släppt en lista över de mest framgångsrika kändisarna under åren 2010 och 2011, och naturligtvis var vår älskade Selena med! Kolla in hela listan nedan:
1. 'N Sync
2. Britney Spears
3. Avril Lavigne
4. Hilary Duff
5. Taylor Swift
6. Miley Cyrus
7. Justin Bieber
8. Jonas Brothers
9. Lindsay Lohan
10. Selena Gomez

EMBEDDED IN:
1

Selena är med i Billboards lista

Billboard har sammanställt en lista över de 50 mest sedda musikvideorna i år. Selena Gomez & The Scene är så klart med, på nummer 17 är Who Says, till skillnad från Love You Like a Love Song som rankades som nummer 22. Här är listan:
1. Jennifer Lopez – On The Floor ft. Pitbull 452.209.872 visningar
2. LMFAO – Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock 323.346.229 visningar
3. Bruno Mars – The Lazy Song 248.254.814 visningar
4. Nicki Minaj – Super Bass – 203.535.477 visningar
5. Pitbull – Rain Over Me (Feat. Marc Anthony) 190.558.058 visningar
6. Pitbull – Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer – 188.855.583 visningar
7. Jessie J – Price Tag ft. BoB 167.314.299 171.199.234 visningar
8. LMFAO – Sexy and I Know It 166.560.003 visningar
9. Katy Perry – ET ft. Kanye West 150.536.495 visningar
10. Adele – Someone Like You 145.523.792 visningar
11. Katy Perry – Last Friday Night (T.G.I.F) 143.639.253 visningar
12. Chris Brown – Look At Me Now ft. Lil Wayne, Busta Rhymes 136.321.077 visningar
13. Rihanna – Man Down 121.777.356 visninagar
14. Lady Gaga – Judas 119.848.019 visningar
15. Shakira – Rabiosa (Feat. Pitbull) 111.927.727 visningar
16. Beyoncé – Run The World (Girls) 111.255.417 visningar
17. Selena Gomez & The Scene – Who Says 106.4276.28 visningar
18. Jennifer Lopez – I’m Into You (Feat. Lil’ Wayne) 101.487.019 visningar
19. The Black Eyed Peas – Just Can’t Get Enough 99.166.642 visningar
20. Avril Lavigne – What The Hell 95.361.548 visningar.
21. Rihanna – California King Bed 95.309.933 visningar
22. Selena Gomez & The Scene – Love You Like a Love Song 87.767.967 visningar
Billboard har sammanställt en lista över de 50 mest sedda musikvideorna i år. Selena Gomez & The Scene är så klart med, på nummer 17 är Who Says, till skillnad från Love You Like a Love Song som rankades som nummer 22. Här är listan:
1. Jennifer Lopez – On The Floor ft. Pitbull 452.209.872 visningar
2. LMFAO – Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock 323.346.229 visningar
3. Bruno Mars – The Lazy Song 248.254.814 visningar
4. Nicki Minaj – Super Bass – 203.535.477 visningar
5. Pitbull – Rain Over Me (Feat. Marc Anthony) 190.558.058 visningar
6. Pitbull – Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer – 188.855.583 visningar
7. Jessie J – Price Tag ft. BoB 167.314.299 171.199.234 visningar
8. LMFAO – Sexy and I Know It 166.560.003 visningar
9. Katy Perry – ET ft. Kanye West 150.536.495 visningar
10. Adele – Someone Like You 145.523.792 visningar
11. Katy Perry – Last Friday Night (T.G.I.F) 143.639.253 visningar
12. Chris Brown – Look At Me Now ft. Lil Wayne, Busta Rhymes 136.321.077 visningar
13. Rihanna – Man Down 121.777.356 visninagar
14. Lady Gaga – Judas 119.848.019 visningar
15. Shakira – Rabiosa (Feat. Pitbull) 111.927.727 visningar
16. Beyoncé – Run The World (Girls) 111.255.417 visningar
17. Selena Gomez & The Scene – Who Says 106.4276.28 visningar
18. Jennifer Lopez – I’m Into You (Feat. Lil’ Wayne) 101.487.019 visningar
19. The Black Eyed Peas – Just Can’t Get Enough 99.166.642 visningar
20. Avril Lavigne – What The Hell 95.361.548 visningar.
21. Rihanna – California King Bed 95.309.933 visningar
22. Selena Gomez & The Scene – Love You Like a Love Song 87.767.967 visningar
-sellyg92.blogspot.com

EMBEDDED IN: Svar på tal
1

Svar på tal x 2

Vilma om Vem bar den bäst ?:
Vilka bloggar förljer du? Och varför? Alltså vad är så speciellt med dem så att du följer dem? :) Tacksam för svar! :)
kram på dig sötnos! :)
Hej Vilma. Jag följer massa olika bloggar t.ex justindrewbieber.blogg.se, och den följer jag för att jag älskar Justin Bieber och bloggen har väldigt bra uppdatering. Och jag följer iCarly.blogg.se för jag gillar iCarly och hon som bloggar har varit jätte snäll mot mig och så. Och jag följer också Jadenssmith.blogg.se efterom att det är den enda jaden smith bloggen jag vet och jag älskar honom och den har bra uppdatering och så.
Sen följer jag också typ alla Selena Gomez bloggar för att jag älskar Selena och också så jag kan läsa om det är något nytt som har hänt som jag kan skriva på den här bloggen.
Jag skulle kunna sitta här hela natten och skriva bloggar jag följer haha. Nej men det är många.
Jag älskar fokis.se !! Hon är så söt och det är en riktigt rolig blogg att läsa ! :D
Kram på dig med sötnos ! ;) ♥

Elena om Vem bar den bäst ?:
Selena självklart, hon har lite mer former att bära den med :)
Har man hört någonting mer från henne sen familjekrisen? :/
Nej inte vad jag vet. Inte mer än vad vi har skrivit. Men eftersom att det är jul nu så kanske dom inte vill prata så mycket om det kan jag tro. Men vi skriver om det kommer något mer om det. Det är så hemskt !
Kram ♥

EMBEDDED IN: Allmänt
5

Vem bar den bäst ?

Selena vs Modell, vem bar klänningen bäst ?
-sellyg92.blogspot.com

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Rösta på Selena för bästa tv skådespelerska

Klicka på någon av bilderna för att rösta på Selena !

-sellyg92.blogspot.com

EMBEDDED IN: Allmänt
9

Vinnaren av dagens blogg + ny omgång!

Hej. Vinnaren av dagens blogg idag är... Hanna! Hanna bloggar om Justin Bieber, skriver noveller och mycket mer! Klicka HÄÄR för att komma till hennes blogg, eller på bilden under.
Om det inte blev du den här gången så har du tur, för vi kör igång "dagens blogg" eller till gång. Om det är mer än 10 stycken som anmäler sig så kommer det bli två vinnare. :)

EMBEDDED IN: Instagram/twitter/facebook
1

Ny instagram bild av Justin

"Merry christmas from the family :)"


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Rösta på Selena för bästa flickvännen

Klicka på bilden för att rösta på Selena för bästa flickvännen.
Kristen leder hittills men Selena borde ju leda !

EMBEDDED IN: Tävling
60

Blog Awards 2011 !

Nu har vi bestämt oss för att starta en "Blog Awards 2011". Och vi hoppas att få in många röster!
Läs information & regler nedan
Information: Vi har alltså nominerat 2-4 bloggar i 7 olika kategorier. Och då är det ni som får rösta på vilken blogg ni tycker är bäst. Kategorierna är: Miley Cyrus, Justin Bieber, Demi Lovato, One direction, Twilight, Kändisar och Övriga bloggar. Eftersom att det här är en blogg om Selena Gomez så är inte hon med i kategorin. Tävlingen kommer avslutas den 31 december, och då räknar vi ihop rösterna och kollar vem som har vunnit. Vinnaren kommer att synas den 31 december eller den 1 Januari.
Har ni frågor så är det bara att mejla (ellen.lindgren1@live.se eller Sellyjj@hotamail.com) eller kommentera i det här inlägget så svarar vi.
Regler: Man får inte rösta på sig själv. Eftersom att det inte alls blir lika roligt då.
För att rösta kommenterar man bara vilken blogg man röstar på i det HÄR inlägget.
Här nedan ser ni vilka bloggar som är nominerade.
Här är en länk till tävlingen ifall ni vill länka den på er blogg: http://selenagoomezz.blogg.se/2011/december/blog-awards-2011-1.html#comment

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Rösta på Selena @2011 Flz Awards

Klicka HÄR eller på bilden under för att rösta! :)

EMBEDDED IN: Dagens...
8

Dagens blogg + ny omgång!

Dagens blogg blir.. Sonia! Sonia har en jättebra blogg och hon bloggar om hennes vardag och mycket mer. Klicka HÄR eller på bilden under för att komma till hennes blogg! Den är läsvärd. Själv så följer jag hennes blogg. Kram :)♥
Vi kör igång "Dagens blogg" en till gång nudå. :)

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena - En av de som lyckats bäst 2011

19 årsiga Selena började sin karriär som stjärna på Disney Channel med rollen som Alex Russo i TV-Serien 'Wizard Of Waverly Place'. Men i fjol blev hon förvandlad till en Hollywoodpingla för då när hon blev sångerska i framgångsrika bandet 'Selena Gomez & The Scene'. Sel började också dejta superstjärnan Justin Bieber i våras och paret håller fortfarande ihop.
-Selenagomezswe.

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Var Selena på X-Factor ?

Selena Gomez kan i hemlighet ha sett hennes pojkvän Justin Bieber uppträda på X-Factor finalen. Den eliminerade tävlande Drew Ryniewicz, 14, avslöjade den 14 december uppträdande: "Jag träffade inte Selena, jag hörde att hon var i huset medan jag sjöng med Justin. Jag var lite pinsam!.. Han gav mig lite råd, han sa att även fast jag inte var vinnare i showen så betyder det inte att jag inte är en vinnare. Han sa att jag skulle gå långt och att han hejar på mig! Han såg mina föreställningar och sa att jag var vacker."

-Sellyg92EMBEDDED IN: Allmänt
0

Glöm inte..

Glöm inte att rösta på våran blogg på Thegomez. Skulle vara jättesnällt om du rösta på oss. Din röst kan göra så att våran blogg vinner. Klicka HÄR eller på bilder under för att komma till "tävlingen". Tack på förhand, och ha en fortsatt god jul! :)♥

EMBEDDED IN: Allmänt
0

GOD JUL! :D♥♥

God jul sötisar :)♥
Jag hoppas att ni har haft en underbar jul med vänner, familj, släktingar och fått många julklappar och haft trevligt! Som ni säkert vet så har inte jag eller Ellen bloggat någonting idag, men ni kanske förstår varför.
Jag har själv firat jul med mina släktingar och familjen, så har inte hunnit bloggat eller vart hemma idag. Men det är ju jul så..
Ha en fortsatt bra jul!
Många julkramar från oss! :)♥

EMBEDDED IN: Allmänt
0

GOD JUL :D ♥

God jul alla underbara läsare ♥
Jag hoppas att ni kommer att få en bra jul ! Jag (ellen) kommer inte att blogga något idag eftersom att det är jul och därför kommer jag fira den med släkten och så, så jag kommer inte sitta vid datorn. Tror inte att Josse heller kommer att blogga.
Men ha en skit bra jul !! Och eftersom att vi inte kommer att blogga så bjuder jag på en bildbomb på Selena
Tack så jätte mycket för att ni läser den här bloggen, ni är fantastiska!

EMBEDDED IN: Allmänt
2

Dagens bild


EMBEDDED IN: Allmänt
7

Vinnaren på dagens blogg + ny omgång!

Dagens blogg blir ... Flizan! Besök hennes blogg genom att klicka HÄR eller på bilden under. Flizan bloggar om Justin Bieber, skriver noveller och mycker mer. Besök henne :) Bloggen är jättebra! :D♥
Vann du inte denna omgång? Okej, men då drar vi igång en ny, allt du behöver göra är att skriva "Jag är med". :)

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selenas bror/syster


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Dagens video!


EMBEDDED IN: Allmänt
1

Ang. Designen..

Hej. Det är lite problem med en sak i designen just nu, råkade återställa kodmallen så att alla koderna som man han lagt in själv är borta. Men Linda, som gjorde våran design, är så snäll, så hon kommer att sätta in koderna i kodmallen igen. Så designen kommer se som vanligt ut snart. :)

EMBEDDED IN:
0

Selena wowp avsnitt

Innan Disney Channel ska visa det sista avsnittet, så ska dem visa alla avsnitt hitills.
Det kommer dom starta med på nyårsdagens morgon. 10 över sju!
så alltså den 1/1-12 07:10
-gomezz.blogg.se


EMBEDDED IN:
0

Jelena i Twilight stil

Tyckte att Jelena var väldigt gulliga på bilden :')
bildkälla - gomezz.blogg.se

EMBEDDED IN: Allmänt
1

David Henrie twittrar till SelenaEMBEDDED IN: Allmänt
0

Tack !

Vill bara säga tack till alla läsare. Såg att statistiken har gått upp vilket är jätte roligt !
Jag började ju blogga här i slutet av november och jag har verkligen haft det helt fantastikt här.
Det är så roligt att läsa era snälla kommentarer och blogga om den underbara Selena.
Så tack x 1000 för att ni läser bloggen och för alla era kommentarer.
Ni är helt otroliga :)
Och jag hoppas att ni gillar inläggen och bloggen och om det är något som ni undrar eller om det är något ni vill att vi ska ändra på/förbättra så lyssnar vi.
Kramar till världens bästa läsare ♥

EMBEDDED IN: Tävling
0

Rösta på bloggen i christmas blog awards 2011

Bloggen är nominerad i ännu en "christmas blog awards 2011" på thegomez.blogg.se.
Så det skulle vara jätteroligt om ni gick in och röstade på bloggen ! Klicka på bilden för att rösta :D
Tack så mycket alla söta läsare :D ♥
http://thegomez.blogg.se/2011/december/christmas-blog-awards-2011.html#comment

EMBEDDED IN: Allmänt
2

Bästa kändis husdjuret

Hollywoodlife.com har en omröstning om vilken som är den bästa kändis husdjuret. Självklart borde ju Selena och söta Baylor vinna men Miley och Floyd ligger före ! Klicka på bilden för att rösta på Selena och Baylor

EMBEDDED IN: Allmänt
3

Finalen "Wizards of Waverly Place" bilder


EMBEDDED IN: Dagens...
1

Dagens Bild


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Rösta på bloggen på christmas blog awards 2011

Rösta snälla på bloggen i "Christmas blog awards 2011" på sellyg92.blogspot.com
Skulle vara roligt om vi vann :D Tack för din röst ! ♥
Klicka på bilden för att komma till inlägget :)

EMBEDDED IN: Allmänt
7

Dagens blogg!

Upptäckte nyss att vi aldrig hann dra en vinnare av dagens blogg förra gången vi hade det. Så vi kan starta en ny nu, så alla får chansen att vara med. Vi kommer dra en vinnare i morrn :)

EMBEDDED IN: Musik
0

Selena Gomez's South American Tour In 2012


EMBEDDED IN: Allmänt
1

Dagens support video!


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Justin besöker Selena och hennes familj på sjukhuset

sellyg92.blogspot.com

EMBEDDED IN:
0

Justin pratar om missfallet

"Seeing how happy she was, to have a little sister or brother was amazing. I remember going to her home in Texas for Thanksgiving with her family and they announced it. The smile on her face and how her eyes grew... was just amazing. She was full of happiness... then hearing her crying on the phone and knowing that she and her family weren't good, ruined the day. I hope the baby is happy with God."
- Justin Bieber
Översättning: "Att se hur lycklig hon var, att ha en lilla syster eller bror var fantastiskt. Jag kommer ihåg när jag åkte till hennes hem i Texas för Thanksgiving med hennes familj och dom avslöjade det. Leendet på hennes ansikte och hur hennes ögon växte... var helt fantastiskt. Hon var full av lycka... Sedan att höra henne gråta i telefonen och jag fick veta att hon och hennes familj inte mådde bra, förstörde min dag.
Jag hoppas att bebisen är lycklig med Gud."
-Justin Bieber
-sellyg92.blogspot.comEMBEDDED IN: Allmänt
1

va med i Christmas blog awards 2011 på sellyg92.blogspot.com


Om du har en fan blogg så klicka på bilden för att vara med i Christmas blog awards 2011 på Sellyg92.blogspot.
Gå in och kolla för mer information :D

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena lämnar sjukhuset efter Mandys missfall

Stackarn :'( ♥

EMBEDDED IN: Allmänt
1

The Top Teen Star Of 2011

Klicka på bilden för att rösta. Selena ligger ganska långt under men Justin har en ganska stor chans att vinna.
Det går att rösta fler gånger. Så rösta nu på Selena, varje röst behövs.

EMBEDDED IN: Allmänt
1

Selena kanske kommer till Sverige i November (2012)


EMBEDDED IN: Dagens...
0

Dagens bild


EMBEDDED IN: Musik
0

Justin rappar


EMBEDDED IN: Allmänt
0

you hurt selena, it hurts justin.

Värld att titta på... :'(♥

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Justin Bieber - Under The Mistletoe Radio Special


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Jelena - Support video! ♥


EMBEDDED IN: Allmänt
2

Justin till Sverige

Hej!
På Facebook finns det ett evenemang om att få hit Justin Bieber. (Självklart finns det ju sånna om Selena också, men hittade just den här sidan om Justin..)
Någon som skulle vilja vara med? I så fall kan du klicka HÄR (för att komma till evenemanget). Jag tror att allt går ut på att skriva till honom på Twitter eller så.. men jag har ingen aning. Själv har jag inte Twitter så.. Ja. Men om ni vill vara med så! :)

EMBEDDED IN:
0

Gregg Sulkin & Jennifer Stone om magi på Waverly Place


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Perez Hilton stöttar Selena

-sellyg92.blogspot.com


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Finalen av "Wizards of Waverly Place" Intervju - Selena & David Henrie


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena & Ashley i LA (16 Dec)


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selenas öga?


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Blogresponse

Hej! Glöm inte att ni kan ställa frågor till oss på våran blogresponse. Du kan klicka HÄR för att komma dit eller klicka på bilden under. Ha det bra! //Josse♥

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Svenska tjej gör cover på Mistletoe


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Jelena?


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Justin stödjer Selenas & hennes familj


Justin
är så omtänksam, och HollywoodLife.com fick reda på det bästa han kan säga till sin hängivnaflickvän. Om denna tragedi någonsin händer att en nära anhörig, kan du använda samma råd.

Selena Gomez ödelades av nyheten att hennes mamma Mandy fick missfall på december 16. Med tanke på hur stödjande pojkvännen Justin Bieber är, är vi säkra på att han var ivrig att hjälpa till på något sätt han kunde. Vi talade med en känd expert som berättade för oss exakt hur Justin kunde vara där för Selena och hennes familj.

Psykoterapeut Dr Gilda Carle talade till HollywoodLife.com uteslutande om vad Justin, 17, kan göra för attvara stark för Selena, 19.

"Justin måste vara den bästa lyssnaren i världen", sade hon. "Han kan inte säga" Gör det "eller" Gör det."Han måste bara lyssna på henne och när han lyssnar, bara röra armen eller axeln och låt henne veta atthan kommer att vara känslomässigt närvarande för henne och hennes mamma. Han behöver för att uppmuntra henne att tala sina känslor och inte för att hålla hennes smärta inuti. Om hon inte uttrycker sinsmärta och bearbeta den, kommer det att komma ut senare när hon minst förväntar sig det. Det kommer att komma ut som ilska om något annat. Hon kommer att knäppa någon och inte hennes normala själv.Först när hon talar och känner den känsla ... först efter att hon kan släppa det. Hon måste också kunna diskutera sina känslor i en trygg miljö, så Justin inte bör kritisera henne eller säga till henne att "bli över det." Han måste ha tålamod med henne. Om han ger stöd för henne, det kan göra deras förhållande ännu starkare. "

Våra tankar går till Selena familj under denna tuffa tid.

-Selenagomeznew


EMBEDDED IN: Musik
1

A year without rain har 100 miljoner visningar !


EMBEDDED IN:
0

Tänker Selena fria till justin ?

Just när man trodde att alla dessa löjliga rykten hade slutat för gott, har rapporter dykt upp om att Selena Gomez planerar att fria till Justin Bieber.
Enligt National Enquirer, vill Selena få Justin att känna sig säkrare ang. deras förhållande, efter Mariah Yeaters påståenden att han är far till hennes son, Tristyn.
Den förmodade källan, som tros vara en nära vän till Selena avslöjade: "Selena är galen i Justin, och hon hatar att se honom så upprörd över faderskaps anklagelserna. Han har varit på helspänn då han oroats över att Selena kunde lämna honom, så hon vill ge honom en ring för att visa att hon är med honom för evigt. Även Justins mamma Pattie är med på detta i hemlighet. "
Efter barn anklagelserna, har Justin tydligen pratat om att starta en familj med Gomez, en insider avslöjande: "Pattie tror Justin pratar om att ha barn dels för att han är rädd för att förlora Selena" Källan tillägger: "Men om Selena friar, tror Pattie Justin kommer att känna sig tryggare och sedan blir det tal om bröllop och barn."
Kom ihåg att detta bara är ett rykte.
-sellyg92.blogspot.com

EMBEDDED IN: Dagens...
0

Dagens Bild


EMBEDDED IN: Mode
0

Fashion Faceoff: Selena Gomez Vs. Emma Watson


EMBEDDED IN: Allmänt
0

DEL 13 UTE NU!

FOREVERBBIEBER.BLGG.SE

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selenas parfym?


EMBEDDED IN: Allmänt
1

Demi stöttar Selena

Demi steg hastigt fram för att skicka kärlek till hennes bästis när hon hörde den tragiska nyheten - vilken god vän.
Efter Selena Gomez ställt in två konserter och rusat hem när de får veta att hennes mamma Mandy hade fått missfall på Dec 16, stödde Demi Lovato hennes bästa vän.
Demi twittrade till Selena den Dec 17 "Jag älskar dig."
Höra från nära och kära i en tid av kris är viktigt - vi är glada Demi är så omtänksam.
Våra tankar går till Selena familj under denna tuffa tid.
Demi steg hastigt fram för att skicka kärlek till hennes bästis när hon hörde den tragiska nyheten - vilken god vän.
Efter Selena Gomez ställt in två konserter och rusat hem när de får veta att hennes mamma Mandy hade fått missfall på Dec 16, stödde Demi Lovato hennes bästa vän.
Demi twittrade till Selena den Dec 17 "Jag älskar dig."
Höra från nära och kära i en tid av kris är viktigt - vi är glada Demi är så omtänksam.
Våra tankar går till Selena familj under denna tuffa tid.

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Justin & Cody Simpson samarbetar på en ny låt?


EMBEDDED IN: Allmänt
2

Selenas mamma har fått missfall...

Selena berättade för inte mindre än en månad sedan, den glada nyheten om att hennes mamma väntar barn.
Men nu kom det en chockerande och tråkiga nyhet - Selenas mamma Mandy, förlorade sitt barn på grund av missfall.
Inledningsvis såg de flesta detta som en falsk nyhet, men E! Online säger att det finns någoninformation som bekräftade den tragiska nyheten. Selena har ställt in två konserter, en idag och en imorgon. Det som gör att konserterna är inställda är på grund att det var någon familjekris. Selenas bästa kompis, Demi Lovato, skrev på sin twitter om nyheten "Jag älskar dig, och kommer alltid vara här för dig" Speciellt på twitter har trenden blivit att skriva "PrayforSelenasfamily". Så om ni har twitter så följ "PrayforSelenasfamily" och twittra något fint så att Selena vet att Selenators verkligen finns där för henne!
Stackars Selena ! Hon som var så glad över att få ett syskon. Vi selenators kommer alltid finnas här för dig Selena. Vi älskar dig ! ♥
Det är inte 100% säkert att det är sant men det verkar som det. Vi får helt enkelt vänta och se vad Selena säger om detta så vi får reda på exakt vad som har hänt.
demetria lovato

demetria lovato
@selenagomez I love you.
Justin Bieber
@justinbieberJustin Bieber
blessed and grateful. i love all of u and please show respect to eachother and others that i care about. be there for one another.
3 hours ago via webUnfavorite Retweet Reply
Caitlin Beadles
@godsgirl8494Caitlin Beadles
My prayers are with you and your family @selenagomez
Disney Channel
@DisneyRatingsDisney Channel
Our thoughts and prayers are with@selenagomez and her family.
Keenan Cahill
@KeenanCahillKeenan Cahill
Prayers go out to @SelenaGomez's family we'll miss ya at #Jinglebash Tonight
-selenagomeznew.blogg.se & Sellyg92.blogspot.comEMBEDDED IN: Allmänt
2

Top 10 mest sökta på google

Både Selena Gomez och Justin Bieber hamnade på top 10 av dom mest sökta personerna på google.
Justin kom på 1:a plats och Selena kom på en 6:e plats.
Och Justin och Selena kom även på 1:a plats på google's snabbaste växande sökningar.
Top People Searches:
1. Justin Bieber
2. Kim Kardashian
3. Lady Gaga
4. Nicki Minaj
5. Casey Anthony
6. Selena Gomez
7. Charlie Sheen
8. Steve jobs
9. Amy Winehouse
10. Ryan Dunn
Top Breakup Searches:
1. Justin och Selena
2. Brad och Emily
3. Taylor Swift
4. Zac och Vanessa
5. Kim Kardashian
6. Chris Brown
7. Ashley och JP
8. Gene Simmons
9. Evelyn och Chad
10. Kat Von D och Jesse James

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Clevvertv om Selenas "Postcard on the run"


EMBEDDED IN: Intervjuer
0

Selena, Jake och David intervju om wowp


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Jelena Video


EMBEDDED IN: Allmänt
0

WOWP - presskonferans bilder (15 december)


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Ny "Someday" reklam av Justin Bieber


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Jasmine Villegas följer Selena haters på twitter !

Helt sjukt, Jasmine Villegas som spelar tjejen i "Baby" av Justin Bieber följer ThatSlutSelena_.
Och vi selenators är såklart upprörda över detta och vi stöttar Selena !
Väldigt dumt gjort av Jasmine att följa Selena haters !!
Support Selena !

EMBEDDED IN:
0

Selena har 9 miljoner följare på twitter !

Vi älskar dig Selena Gomez ! ♥

EMBEDDED IN: Intervjuer
0

Selena & David Henrie ny intervju (15 december)

-Selenagomeznew.blogg.se


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Justin Bieber, Selena Gomez & Ashley Tisdale lämnar L.A


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Länkbyte

Har ett länkbyte med http://justinddrreewwbieber.devote.se/.
Det är en jätte fin blogg som handlar om Justin Bieber & dom skriver också Justin Bieber noveller !
Klicka på bilden eller på länken för att komma till den super fina bloggen :D

EMBEDDED IN:
0

"Who will be the family wizard?" nya bilder


EMBEDDED IN: Filmer
0

Selena grattar Taylor Swift


EMBEDDED IN: Allmänt
1

Dagens bild!


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Ny intervju @997 NOW


EMBEDDED IN: Musik
0

De bästa låtarna från 2011

Den Amerikanska radiokanalen Z100 har gjort sin årliga lista över de 100 bästa låtarna genom året som har gått. Och såklart är en av Selena Gomez låtar på listan. Hon tog plats 44 med låten Who says :)
Tryck HÄR för att kolla vilka fler låtar som var med på listan :)
-sellyg92.blogspot.com


EMBEDDED IN: Mode
0

Selenas sexigaste look hittills ?

Sångaren fick julstämning i en ljus röda paljetter bodysuit som satte massor av skinn på full skärm!

Selena Gomez, älskar att bära flirtiga, roliga klänningar på scen, men för hennes utseende på Dec 13 i SanJose, dök stjärnan upp i ett smyckat bodysuit som verkligen visade upp hennes tonade ben - och hon såg fantastisk ut! Medan utseendet var definitivt sexig, Selena balanserad ut kläderna utan att visa upp för mycket på toppen. Återigen lyckas hon med en mogen utstyrsel utan att överdriva - Bra jobbat Selena!

Den mousserande, rött och guld bodysuit passar Selena som handen i handsken - och det var så festligt! Stjärnan verkar ha så kul på scen, och hennes självförtroende lyser genom en massa roliga kostymer! Med tanke på Selenas långa ben, tror jag hon gjorde ett bra val att visa dem på scenen - Håller du med?


EMBEDDED IN: Allmänt
5

Dagens blogg!


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena om Demi

"Många kanske tror att om det finns någon rivalitet mellan oss, om vår ålder, musiken, genom att de program vi gör, etc, men det är det inte. Med Demi är vänner sedan vi var 6 år från när vi träffades första gången arbetat med tv-serien "Barney". Hon är min bästa vän, som Miley, vi respekterar våra karriärer och vår vänskap och det finns mycket beundran, inbördes beundran, gör det oss att hålla vår vänskap till alla .. "

"Demi är min bästavän och jag bryr mig inte vad som har hänt tidigare. Jag känner mig som en hemsk vän som inte funnits där för henne och inte ens försökt finnas där. Jag besökte henne nyligen på behandlingshemmet och jag är glad att hon söker hjälp och hoppas att det kommer att bli bättre för henne.
Jag visste att någon gång så skulle något hända men jag trodde aldrig att det skulle hända såhär. Jag älskar Demi med hela mitt hjärta och önskar det bästa för henne. Jag kommer alltid att stå vid hennes sida oavsett vad."
-Selenagomeznew

EMBEDDED IN: Dagens...
0

Dagens Bild


EMBEDDED IN: Allmänt
0

JUSTIN TRÄFFAR FRANK LAMPARD OCH FERNANDO TORRES @CHELSEA


EMBEDDED IN:
0

Jelenas meddelande

"I love my beliebers. Justin Bieber"
"I love my fans. SG"
Det är inte 100% säkert att det är deras fötter
-Justindrewbieber.blogg.se

EMBEDDED IN:
0

Justin och Selenas hotell i Washington !

Även fast de har varit runt hela världen, så kan det här vara Justin Bieber och Selena Gomez dyraste och mest påkostade hotell hittills. Vi har lärt oss att de unga A-list paret bodde i det flotta president-sviten  på Four Season Hotel i Washington D.C. när Justin, 17, uppträdde på Christmas in Washington och du kommer aldrig tro hur mycket det kosta!

 

En källa berättade för Hollywoodlife.com som uteslutande ”President-sviten som Justin och Selena bodde i är fantastisk, med dess överdådiga design och romantisk utsikt över Chesapeake Bay. Den kostar 10,000 dollar (ca 63,000 kr) per natt.

 

Och vad får du för pengarna? ”Den 1924 kvadratmeter stora svit har en king size säng, ett badrum i marmor, en matsal som är plats för åtta och ett vardagsrum,” förklarar källan och berättade att Justin och Selena stannade där i tre nätter.

 

Under  deras resa till D.C., besökte Justin sjuka på Children’s National Media Center (Med Selena), uppträde i Vita Huset, åkte på en hockey match – och definitivt tillbringade en tid att koppla av i deras Four Season’s svit, som är lämplig för kungligheter!

Kan du fatta hur trevligt Justins och Selenas svit var?

-hollywoodlife.com

EMBEDDED IN: Selena Goomezz
0

SELENA'S WILD RIDE WITH CHRISTINA GRIMMIE!


EMBEDDED IN: Allmänt
0

DEMI OCH SELENA SPENDERAR NYÅRSAFTON TILSAMMANS

Demi, 19, är host för mtvs nyårsshow tilsammans med  Teen Wolf‘s Tyler Poser. samtidigt som , Selena gomez , 'Jason DeruloMac Miller, and J.Cole ska uppträda.det har varit ett tufft år flr demi och selena. dom hade bråkat och demi hade ersätts av taylor swift men sen när demi hamnade på rehab så var selena en av dom 5 personerna som fanns där för demi och dom blev väldigt bra kompisar igen.
nu ska dom alltså fira nyår tilsammans och starta 2012 tilsammans detta år kan ju inte bli bättre.

 

Justin kommer ju också att vara där så därför kommer nog Selena fira med både Demi och Justin

Källa: Jelenators.blogg.se

 


EMBEDDED IN: Filmer
1

BEHIND THE SCENE PÅ KINECT INSPELNING


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Dagens BildEMBEDDED IN: Allmänt
1

Svar på frågestunden

Nu kommer svaren på frågestunden som vi har haft. Hoppas att det inte gjorde något att det blev lite försenat. Tack för alla frågor, det är jätte roligt att svara på alla frågorna :D


Fråga: Har Justin gjort DNA-testet angående Mariah Yeater?
Svar: Josse: Jag tror det..

Ellen: Ja, det har han :)


Fråga: Vad heter denna bebis?
Svar: Josse: Mariah Yeater’s? 

Ellen: Jag tror den heter Tristyn


Fråga: Erkänner Justin och Selena att dom är ett par?
Svar: Josse: Nu ja :)


Fråga: Vad är Selenas favoritgodis?

Svar: Ellen: Choklad


Fråga: Gillar ni min blogg? (Frågan från Sara)
Svar: Josse: Ja, den är rätt bra!

Ellen: Ja, jag tycker den är jätte bra !


Fråga: Läser ni den? 
Svar: Josse: Ja, ibland! :)

Ellen: Ja ! :)


Fråga: Hur många besökare har ni? ;) <3
Svar: Josse: Det är väll lite olika. Men ungefär 60 till 75 unika dagligen. :)


Fråga: Hur länge har Justin och Selena varit ett par?

Svar: Josse: Ett år ungefär :)


Fråga: Vet ni hur det gick med Baylor och operationen?

Svar: Josse: Inte helt, men jag tror att det gick bra. Han är i alla fall frisk nu :)

Ellen: Hon har sagt att den gick bra och att han mår bra nu :)


Fråga: Om du/ni skulle beskriva Selena med ETT ord, vilket ord? kram! <3

Svar: Josse: Det var en liten svår fråga.. Men jag tycker att hon är fantastisk, underbar, inspirerande, söt, bra på att sjunga, bra skådespelare.. Så jag vet faktiskt inte.. :)

Ellen: Underbar, men det går inte beskriva med bara ett ord ;)


Fråga: Vilken är eran favorit Selena låt?

Svar: Josse: Det är nog Who Says, Hit The Lights och A Love You Like A Love Song. Men hon har ju jättemånga andra bra låtar! :)

Ellen: Älskar alla men mina favoriter är nog Love you like a love song, A year without rain, Bang bang bang och Outlaw


Fråga: Vad heter Selenas mamma?

Svar: Josse: Selenas mamma heter Mandy Teefey! :)


Fråga: Hur många hundar har selena??

Svar: Josse: Selena har 5 hundar :)


Fråga: vad är selenas favorit färg?

Svar: Josse: Jag är inte säker, men jag tror att det är grön.. 

Ellen: Sist dom frågade de sa hon grön men jag vet inte om hon fortfarande tycker de.


Fråga: Hur många konseter har hon gjort i hela hennes liv?

Svar: Josse: Helt ärligt så har jag ingen aning..


Fråga: Bor selena med sina föreldrar eller justin eller ensammen?

Svar: Ellen: Med sina föräldrar, fast hon är ju 20 snart så hon kanske flyttar hemifrån snart men jag vet inte ;)


Fråga: Vad gillar ni mest med Selena?

Svar: Josse: Jag vet inte riktigt vad jag gillar mest med henne. Gillar nästan allt! :)

Ellen: ALLT ! Hon är en så bra förebild och äkta & har en otroligt bra röst och är jätte duktig skådespelare och helt fantastisk ! :)


Fråga: Gillar ni Jelena?

Svar: Josse: Ja! Jag är både ett fan av Selena och av Justin. :D

Ellen: Jaa ! Tycker dom är perfekta tillsammans. Och älskar båda :)


Fråga: Och gillar ni Baylor?

Svar: Josse: Ja, han är riktigt gullig! :)

Ellen: Ja, han är jätte söt! jag älskar hundar ;)


Fråga: Och en fråga till: Vart hittar ni all information om Selena och Justin?

Svar: Josse: Jag hittar all information på andra bloggar, av kompisar och av dagliga sidor om Selena.

Ellen: Jag hittar en del på andra bloggar, hennes twitter, facebook och instagram, och sidor som t.ex hollywoodlife.comEMBEDDED IN: Allmänt
0

Justin & Selena @DC Airport, på väg mot LA. (11 Dec)

Ett fan tog en av dem här två bilderna och säger, "De gick så snabbt förbi, haha, men de  kysstes två gånger"
-JustinDrewBieber.blogg.se

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Jelena @Christmas i Washington


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Ny bild på instagram


EMBEDDED IN:
0

Justin tafsar på Selena

De kan vara tillbaka från sin romantiska mexikanska semester, men Justin och Selena's varma PDA fortsätter!
Justin Bieber och Selena Gomez lämnade just västra Mexiko och åkte till Washington DC, 10 december, där Justin är i stan för affärer. Och medan de var ute, fångade kamerorna en bild på dem där det hettade till - offentligt!
Justin, 17, kan bara inte hålla sina händer borta från Selena, 19. Detta par är helt i inne på en lång relation.

EMBEDDED IN:
0

Selena bär en ring med bokstaven "J"


EMBEDDED IN:
0

Om frågestunden

Hej, ville bara säga att frågestunden kommer snart komma upp.
Vi är ledsna för förseningen men jag (Ellen) hade fullt upp igår så jag kunde inte svara på frågorna då.
hoppas att det inte gör något. Förhoppningsvis kommer dom upp idag annars imorgon. :)

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Who is the most Fan-Friendly celeb ?

Hollywoodlife.com har en liten omröstning om vem som är snällast mot sina fans. Och Selena har inte alls fått många röster vilket är konstigt eftersom hon har gråtit för sina fans och gjort så mycket bra för oss. Så klicka HÄR eller på bilden för att rösta. Hon är ju helt underbar, hon förtjänar mer röster!

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Svar på tal!

Svar: Hej! Den här bloggen är bara en fan blogg om Selena Gomez.  Det är alltså inte "riktiga" hon som äger denna sida. Men jag håller med, Selena är jättebra! Kram //Josse♥

EMBEDDED IN: Allmänt
2

Del 12 ute nu!

FOREVERBBIEBER.BLOGG.SE

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Snooki från "Jersey Shore" Twittrar om Selena


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Jelena på väg till barnsjukhus!


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Jelena på flygplats i Los Cabos


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Ny instagram bild från Selena

"We're the 6 best friends that anyone could have"


EMBEDDED IN:
0

Justin och Selena på ett barnsjukhus


EMBEDDED IN: Allmänt
0

brudparet

Här är en bild på brudparet på bröllopet som Selena och Justin var på


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Frågestunden - avslutad!

Nu är frågestunden avslutad! Vi kommer nog lägga upp svaren senare idag eller i morgon.
Men våran tävling håller fortfarande på tills den 15/12. Så ni kan fortfarande vara med i den. Klicka HÄR för att komma till tävlingen. :)♥

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Dagens gifs!


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Jelena på stranden i Mexico


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Jelena i Mexico!


EMBEDDED IN: Allmänt
9

Vem bar den bäst ?

Vem bar den bäst, Selena eller Justin föredetta flickvän Caitlin Beadles ?
Jag tycker lungt Selena !!! Men vad tycker ni ? Lämna en kommentar :)

EMBEDDED IN: Allmänt
1

Ny photoshoot


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena backstage på "The Dixon May Fair"

Den är inte så ny men jag har inte sett den förut

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena i "The Muppets"

Källa: sellyg92

EMBEDDED IN:
0

Jelena kom 1a på "Top 10 couples 2011"

Vi är ju inte förvånade över att Selena & Justin kom på första plats på "Top 10 couples 2011"
Här är hela listan:

10. Emma Stone & Andrew Garfield

9. Rachel Weisz & Daniel Craig

8. Blake Lively & Ryan Reynolds & Sandra Bullock (förstod inte vad dom menade med 3 stycken)

7. Nikki Reed & Paul McDonald

6. Jennifer Aniston & Justin Theroux

5. Stacy Keibler & George Clooney

4. Victoria & David Beckham

3. Beyoncé & Jay-Z

2. Kate Middleton & Prince William

1. Selena Gomez & Justin Bieber


EMBEDDED IN: Kändis koll
0

Rösta på Selena för "Celeb of the year"

Både Justin och Selena är nominerade till "Celeb of the year". Så klicka på bilden eller HÄR för att rösta på din favorit. Kom igen nu, visa vem som är bäst. Om du vill rösta flera gånger på någon eller på flera personer så är det bara att klicka på "uppdatera" knappen så kan du rösta igen. Så kom igen Selenator/Belieber rösta ! Dom har en ganska hård konkurans men om alla röstar så kan någon av Selena eller Justin vinna.

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Justin ny tatuering?


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Fler bilder från bröllopet i Mexico


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Fler bilder - Selena och Justin på stranden i Mexico!


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Jelena på bröllop i Mexico


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Dagens Video

Om ni inte redan har sett den här måste ni göra det. Den är gammal men hon är så söt. Hon har tappat rösten så hon använder en "maskin" som hon använder istället för att prata. Så gullig

EMBEDDED IN:
0

Jake T. Austin pratar om Selena


Selena Gomez kommer att bli en fantastisk stora syster när hennes mamma föder och hollywoodlife.com vet varför!
Vi pratade med Jake T. Austin som spelar Max Russo, hennes lillebror i Magi på Waverly Place på NYC premiären av hans film ”New Year’s Eve” och han berättade för oss varför han kommer sakna Selena så mycket.
”Alla är upprörda över att showen är över och alla skulle älska att hålla på med det föralltid” säger han till oss. ”Men samtidigt så ser vi alla fram emot vilket projekt som finns där ute och se vad som händer i framtiden.”
Men den bästa delen var när han tillade ”Hon är väldigt snäll och jordnära. Hon ger mig råd om livet och systerliga råd.”
Den 1 timme långa finalen är den 6 januari och vi längtar till det. Vi tycker det är så fantastiskt hur Selena är en så bra förebild.

EMBEDDED IN: Dagens...
1

Dagens bild!


EMBEDDED IN:
0

Är Justin och Selena förlåvade ?

Rykten om att Justin och Selena har förlåvat sig började flyta omkring efter ett foto av Selena när hon anländer till Mexiko när hon bär en speciell accessoar.
Japp, Selena bär en liten diamant ring på hennes ringfinger.
Är den en förlåvningsring ? Nope !
Justin Biebers rep berättar till E!News att "Det finns ingen ring och ingen förlovning". En källa nära Selena säger också att det inte finns någon förlovning mellan dom.
-Justinbieberzone.com


EMBEDDED IN: Intervjuer
0

Selena Gomez kort intervju

Tror du att Selena använder "someday" ? Klicka på bilden för att rösta om din åsikt.
-hollywoodlife.com


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Glöm inte frågestunden & TÄVLINGEN

Vi har fått en del frågor men vi vill gärna ha flera, så klicka HÄR för att komma till frågestunden.
Det är bara roligt att få frågor så fråga på :D Frågestunden slutar den 10/12 alltså om 2 dagar.
Och glöm inte att vi har en tävling här på bloggen också, som ni gärna får vara med i.
Så om ni vill vara med i tävlingen klicka HÄR

EMBEDDED IN:
1

Bilder på Jelena i Mexico


EMBEDDED IN:
0

Ny Photoshop för Selenas parfym!


EMBEDDED IN:
0

Mexico


EMBEDDED IN: Selena Goomezz
0

Selena uppdaterar sin facebook

Shot in a giant fish tank all day yesterday for my new fragrance. Help me decide my final scents now at http://www.selenagomezperfumes.com/ and register for a chance to fly out to New York and pick the final scent that will ship to stores.

EMBEDDED IN: Musik
0

Hit The Lights har över 10 miljoner visningar


EMBEDDED IN:
0

Fler bilder på Jelena på flygplatsen

Källa

EMBEDDED IN: Dagens...
0

Dagens Bild

Det har inte hänt så mycket eftersom att hon är i Mexiko med Justin
så jag lägger in en bild på Selena från 2007-2010 och 4 från 2011 :D
Who says your not perfect ?

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Glöm inte frågestunden & tävlingen!

Hej! Glöm inte att ställa frågor till oss på våran frågestund. Du får ställa så många du vill. Och glöm inte att anmäla dig till våran tävling - om du vill vara med och tävla. Allt du behöver göra är att skriva ett julrim och Selena.
Klicka HÄR för att komma till frågestunden och klicka HÄR för att komma till tävlingen!
//Josse♥

EMBEDDED IN:
1

Jelena anländer i Mexiko

Källa

EMBEDDED IN: Allmänt
1

Jelena firar sitt 1 års jubileum

Ska Justin Bieber och Selena Gomez åka på en romantisk semester för att fira sin ett års jubileum?

Justin Bieber och Selena Gomez gjorde sitt bästa för att smyga ut i Los Angeles i morse utan krångel. Utan smink och vardagligt klädda, Selena, 19, och hennes pojkvän, 17, tog Starbucks med sin omgivning innan åka ett flyg till Mexiko.

Justin har varit ganska resenären de senaste dagarna. Först var han i Florida på Disneys jul Parade, sen han åkte till Atlanta med sina vänner och var bara i Kalifornien i några timmar innan de lämnar igen.

Det är ingen tvekan att Selena och Justin firar ett års jubileum under deras resa till Mexiko. Trotts allt var det i december förra året då de sågs hålla hand på ett IHOP. Sedan tillbringade de nyårsafton på en yacht i Västindien.

-hollywoodlife.com

EMBEDDED IN: Tävling
0

Tävling!

Hej! Jag och Ellen har pratat lite och nu tänkte vi starta en liten tävling! Tävlingen är att man ska skriva ett rim. Ett julrim. Rimmet ska minst vara 4 rader/meningar och högst 7 rader/meningar. Det finns även några ord som ska vara med i rimmet. Dem ordet är Selena, Baylor, Jelena eller någon av Selena's låtar. Men alla dem ordet behöver självklart inte vara med. Bara du får med något av dem. Om du skulle vilja ha tydligare instruktioner så kan du alltid maila till mig eller Ellen. Tävlingen kommer att avslutas den 15/12. Då kommer Ellen och jag utse en vinnare. Om du är med i tävlingen, så kommentera det här inlägget och skriv att du är med. Skriv även ditt rim och din bloggadress eller mailadress, så att vi kan meddela dig om just du har vunnit! :)
Men om man vinner så vinner man ju några "pris" också. Och här kommer dem. ↓:)♥
1a: En design, en länkning och att rimmet visas på bloggen.
2a: En heder, en länkning och att rimmet visas på bloggen.
3a: En länkning och att rimmet visas på bloggen.
Designen och hedern kommer jag göra. Dem kommer inte bli världsbästa.. Eftersom jag fortfarande är "nybörjade" på det. Men jag ska försöka att göra dem så bra jag kan. Jag har gjort några designer till kompisar och så förut, så jag vet hur man gör dem i alla fall!♥

EMBEDDED IN: Selena Goomezz
0

Selena Gomez fantastiska år 2011

Selena Gomez "humbled" Genom 2011 "Det känns som denna metod i år, jag var inte förväntar mig några av de saker som hände”, säger Gomez.

Selena Gomez har haft ett otroligt år. Inte säker på vad vi pratar om? Låt oss friska upp minnet.

Hon turnerade var värd för VMA pre-show, värd för EMA show i Belfast, Nordirland. Släppte flera musikvideos av hennes album ”when the sun goes down”, bland annat "Hit the Lights", hade huvudrollen i "Monte Carlo" och sa adjö till sin Disney-serien "TheWizards of Waverly Place". Så när Gomez ser tillbaka på 2011, vad kommer hon ihåg mest? "För att vara ärlig, skulle det förmodligen vara när min serien slutade och inte i, typ, ett lyckligt sätt, men det varungefär som det var ett nytt kapitel i mitt liv," sade hon till MTV News. "Jag tror att det varen riktigt intressant tid för mig och den tiden i år var nog min favorit."

Serien hade sin sista filmning tidigare i år, men kommer att fortsätta vädring i början av 2012.

När hon sa adjä till hennes show, skulle hon aldrig ha kunnat förutse hur stor hennes We Own the Night Tour skulle vara. "Min musit, [förvånade mig] verkligen, som turnerandet. Jag var definitivt ivrig att åka iväg och kunna ha min första innertak turné", sade hon. "Jag var glad över att gå överallt och träffa mina fans och uppleva olika platser. För att vara ärlig hade jag aldrig förväntat mig att turen gick så bra som den gjorde, och vi gick till Kanada och Kanada var fantastisk och fick mig att känna mig väldigt ödmjuk."

Som 2011 rullar på, kommer Gomez ha samma filosofi nästa år som hon hade det här året. "Det känns som denna metod i år, jag var inte förväntar mig några av de saker som hände", sade hon. "Och att gå in till slutet av det här året och i början av nästa år gör mig upphetsad och på en bra plats och inte planera någonting."

 

Innan det nya året kommer, har Gomez några planer på att bara spendera semestern med dem hon älskar. "Jag ska ha en vecka ledigt för Thanksgiving, som kommer att vara trevligt, och sedan en och en halv vecka eller två veckor till jul tid", sade hon. "Och sedan ska jag bara koppla av och göra ingenting." Hon har ett intensivt år framför sig som inkluderar träffa uppsättning av hennes nästa film, "Spring breakers" co-starring James Franco, Vanessa Hudgens och Emma Roberts.


EMBEDDED IN: Dagens...
1

Dagens Video

Selena uppträder med "Hit the lights" på mtv ema 2011. Älskar hennes kläder

Get More: Selena Gomez, Hit The Lights (Live), Music, More Music Videos


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena Gomez vs Miley Cyrus

Mileycyrusdaily.blogg.se har en tävling om vem som är bäst, Miley eller Selena.
Och eftersom att det är en blogg om Miley så är det ju flest Miley fans som läser den, så snälla läs rösta på Selena, för hon är ju bättre eller hur ? (Har inget emot Miley, gillar henne men inte lika mycket som Selena)
Så RÖSTA på nu !
Klicka på länken för att komma till tävlingen, och sprid till andra Selenators !
http://mileycyrusdaily.blogg.se/2011/december/miley-vs-selena.html?_tmp=111ad6898196b0a5760c26ca0325e686184881e6

EMBEDDED IN:
0

Del 11 ute nu!

FORVERBBIEBER.BLOGG.SE
//Josse

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena Gomez "I love you like a love song" cover by noah

Selena twittrade:

EMBEDDED IN: Dagens...
0

Dagens låt!

Oooooh
Can you feel me when I think about you? 
With every breath I take 
Every minute, no matter what I do
My world is an empty place

Like I've been wondering the desert 
For a thousand days 
Don't know if it's a mirage 
But I always see your face, baby 

I'm missing you so much 
Can't help it, I'm in love 
A day without you is like a year without rain 
I need you by my side 
Don't know how I'll survive 
A day without you is like a year without rain 
Ooh, woooaaahh woaahh 

The stars are burning 
I hear your voice in my mind
Can't you hear me calling 
My heart is yearning 
Like the ocean that's running dry 
Catch me I'm falling 

It's like the ground is crumbling underneath my feet 
(Won't you save me)
There's gonna be a monsoon 
When you get back to me 


Oh, baby 

I'm missing you so much 
Can't help it, I'm in love 
A day without you is like a year without rain 
I need you by my side
Don't know how I'll survive 
A day without you is like a year without rain 
Ooh, woooaaahh woaahh 

So let this drought come to an end 
And make this desert flower again 
I'm so glad you found me
Stick around me
Baby, baby, baby, oh
It's a world of wonder with you in my life
So hurry, baby
Don't waste no more time
And I need you here 
I can't explain
But day without you 
is like a year without rain 
Ooh 

I'm missing you so much
Can't help it, I'm in love 
A day without you is like a year without rain 
I need you by my side
Don't know how I'll survive 
A day without you is like a year without rain 
Ooh, woooaaahh woaahh

EMBEDDED IN: Musik
0

A year without rain har snart 100 miljoner visningar

Rubriken säger väl det mesta, A year without rain har snart 100 miljoner visningar så vi får hoppas att många lyssnar på den ! :D

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Glöm inte frågestunden

Glöm inte att vi har en frågestund på bloggen! Ni kan fråga om vad som helst om mig (Ellen), Josse, Julia och sara eller om Selena, Jelena, kanske baylor, Magi på Waverly Place, Justin Bieber eller något annat. Det är jätte roligt att få frågor så inga frågor är konstiga. Klicka HÄR eller på bilder för att komma till frågestunden.


EMBEDDED IN: Musik
0

Justin bieber "Santa claus is coming to town" music video

Jag dör va snygg/söt/het/allt ! Äntligen är den här ! :D ♥

EMBEDDED IN:
2

Vill Selena gomez gifta sig med justin? -hollywoodlife

Selena Gomez är super spänd för Rachel McAdams nya film, "The Vow", att slå teatrar. Tror du att Justin kommer att ta henne?
Hör upp, Justin Bieber - vi har den perfekta Alla hjärtans dag dejten för Selena Gomez! Den 19-åriga stjärnan lagt upp en bild på "The Vow" poster och skrev om det på hennes Instagram. Du ska hyra ut en biograf igen ta henne för att se det - och skulle det inte vara romantiskt om du frågade då?

"Bara såg den här trailern för tusen gången och grät ... jag kan inte vänta", Selena skrev 4 december om "The Vow", som träffar teatrar 10 februari.

Det har varit precis ett år sedan Justin, 17, och Selena blev mer än bara vänner, och vilket år de har haft. Paret har rest runt världen tillsammans, uppträtt på varandras konserter och satt på första på nästan varje större Awards Show.

Även om de är nog för unga för att vigas, så är de ett av våra favorit kändus par. De behandlar varandra med respekt, skyddar varandra och det ser alltid ut som de har den bästa tiden... oavsett vad de gör. Tycker du att Justin borde fria till Selena i våras? Klicka HÄR för att rösta din åsikt.

Själv tror jag att det här bara är något som Hollywoodlife.com har hittat på för skoj skull. Bara för att Selena längtar till en kärleks film där det handlar om giftemål betyder inte det att hon vill gifta sig nu. Men själv skulle jag tycka det var jätte roligt om dom gifte sig när dom blir äldre. Eller vad tycker ni ?

 


EMBEDDED IN: Intervjuer
0

107.9 the end intervju

Om videon inte funkar kan ni klicka HÄR för att komma till intervjun

EMBEDDED IN: Allmänt
0

JB uppträder på The X-FACTOR

//Josse

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selenas parfym

//Josse

EMBEDDED IN:
0

Ang. Novellbloggen!

Hej! Efter en till kommentar på min novellblogg (På del 10). Så kommer jag lägga ut del 11. Så var lite gullig och gå in på den o läs & kommentera. Kram //Josse♥
FOREVERBBIEBER.BLOGG.SE

EMBEDDED IN: Dagens...
0

Dagens bild!

//Josse

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Justin träffar ett blint fans !

Justin tittade på henne och sa" så att du aldrig har sett mig? "
-Hon svarade "ja, men jag älskar din röst."
Han log och sade låt oss ändra på det, sedan tog han hennes händer och satte dem i ansiktet ... låt henne känna genom hennes händer det som han kan se ut.
De båda log. # specialmoment 'EMBEDDED IN:
8

Frågestund!

Händer inte så mycket just nu, så har inget att blogga om. Därför tänkte jag ordna en liten frågestund. Eftersom vi har fått nya läsare och allt nu. Ni får fråga vad ni vill! Frågestunden kommer avslutas den 10/12, alltså om 5 dagar. Så fråga på nu. Ju mer frågor du ställer, ju gladare blir vi! Kram //Josse♥

EMBEDDED IN: Allmänt
1

Anledningen till att Selena skaffade Baylor

Tro det eller ej, var Selena aldrig tänkt att äga hennes bedårande valp - men vi är säkra att hon är glad att hon har honom!
Vi har varit besatt av Selena Gomez hund Baylor ända sedan hon först twittrade en bild av honom till hennes fans, men vi har lärt oss något vi aldrig visste om valpen när Selena satte sig ner för en intervju med Kiss FM.
"Det var inte menat att vara för mig," Selena erkände. "Jag tänkte ge den till min nana som en gåva, men jag blev förälskad i honom, så jag var tvungen att behålla honom."
Nu när hon förälskat sig i honom, säger Selena att hon inte kan vara borta från Baylor.  "Jag saknar honom", sade hon. "Jag önskar att han kunde följa med oss ​​överallt. Men han växer varje vecka, så han är hemma med min mamma. ... Han har varit min älskling, min gosa kanin. "
Och inte bara är Baylor mår bra efter sin operation - han var nyligen på sjukhus för att äta stenar - men han lär sig några nya trick!  "Vi lärde honom att sitta och ge tass," hade Selena sagt. "Vi fick honom när han var valp, så han var mycket lätt att lära. Men resten var min styvfar - han är så bra med hundar ".

EMBEDDED IN: Allmänt
1

Jelena Mtv VMA's 2011

Jag hittar inte så mycket om Selena så jag tänkte att jag kunde lägga upp två små videor
Kolla på Selenas leende vid 0:58, man ser hur kära dom är. Hon ser jätte lycklig ut då.
Om ni vill veta vad hon säger så säger hon "and demi goes.. you're boyfriend just attacked me with a snake!!" haha så gulligt. (jag vet att båda videorna är gamla men jag hade inte så mycket annat att lägga upp, och jag tycker det är lite gulligt)

EMBEDDED IN:
0

Selena med fans


Har Selena glasögon ? eller är det fejk ?
Källa

EMBEDDED IN: Selena Goomezz
0

Selenas syskon

Det ryktas om att Selenas syskon kommer bli en pojke :)
Men det är inte säkert, det är bara ett rykte. Så vi får vänta och se tills det är helt säkert vad det blir !
Källa

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena i Japansk tidning


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Ny bild

//Josse

EMBEDDED IN:
1

Jelena Video

En läsare länkade den här videon i en kommentar så jag tänkte att jag kunde lägga upp den.
Den är jätte söt och jag ÄLSKAR låten i bakgrunder ! ♥

EMBEDDED IN: Dagens...
0

Dagens bild!


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena lämnar hotellet i Sacramento (2 Dec)


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Ny Photoshoot på gång

//Josse

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Fler bilder från intervjun "KISS F2"


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Phooson - Fler bilder


EMBEDDED IN:
0

Del 10 ute nu !

FOREVERBBIEBER.BLOGG.SE

EMBEDDED IN: Allmänt
1

Selena uppträder - Phooson


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Meet and greet (@ Jingle Ball - 1 Dec)

(Mer bilder kommer..)

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Intervju med "KISS F2" + Bilder


EMBEDDED IN: Instagram/twitter/facebook
1

Jake T. Austin Fyllde 17 år igår

“Happy birthday Jakeyy! Love you soooo much!”


EMBEDDED IN: Instagram/twitter/facebook
0

Ny instagram bild

“Just watched this trailer for the thousand time and cried... I can't wait”


EMBEDDED IN:
0

Selena Gomez backstage 1 december


EMBEDDED IN: Dagens...
1

Dagens Video


EMBEDDED IN: Andra kändisar
0

Bieber To Sweden Video

Vi får hoppas att Justin ser den här ! :)

EMBEDDED IN:
1

Jelena tillsammans på nyår

Selena Gomez kommer att uppträda på MTV: s nyårsafton konsert - och kommer att vara i samma stad som Justin Bieber!

Oddsen ser bra ut för Selena Gomez kommer att inleda 2012 med en midnatt kyss från hennes pojkvän, Justin Bieber. Den 19-åriga stjärnan meddelade andra december hon kommer att uppträda på MTV: s nyårsafton konsert i New York City, vilket är där Justin kommer att arbeta också!

 

"Hej alla--inte säker på om ni vet, men jag kommer att vara den första som uppträder för MTV 2012 vid midnatt som jag kommer att uppträder på MTV: s NYE party. Vill ni vara med mig i New York för nedräkningen?" Skrev Selena på sin Facebook tillsammans med denna länk.

 

Under tiden kommer Justin, 17, vara nere på gatan bredvid för att uppträda på Dick Clarks Rockin 'nyårsafton tillsammans med Ryan Seacrest och Lady Gaga.

 

Förra året var Justin och Selena fångade under helgen i Karibien och vi såg deras förhållande mer öppet för första gången. Kommer ni ihåg detta? Tror ni att de kommer ha tid att få en nyårs kyss mellan deras framträdande ?

-hollywoodlife.com


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena lämnar Jingle Ball

//Josse

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena på flygplats


EMBEDDED IN: Musik
1

Selena Gomez & the Scene - A Year Without Rain & Naturally Jingle Ball 2011EMBEDDED IN: Filmer
0

Boka Monte Carlo

Nu går det att boka Monte Carlo på Cdon.com. Filmen släpps den 8de februari 2012.
Klicka HÄR eller på bilden för att boka

Och det går även att se Monte Carlo på internet. Om du vill se det på internet klicka HÄR (Den kan vara lite seg, det var den för mig)

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena skriver på facebook

Översättning: Hej alla--inte säker på om ni vet, men jag kommer att vara den första som uppträder för MTV 2012 vid midnatt som jag kommer att uppträder på MTV: s NYE part strejk. Wanna join me i New York för nedräkningen?
Klicka på bilden för att komma till länken

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Sjunger "The One That Go Away" (1 december)


EMBEDDED IN: Allmänt
2

Fler bilder - JINGLE BALL (1 DEC)


EMBEDDED IN: Allmänt
2

Ny bild


EMBEDDED IN: Allmänt
0

En till video - Jingle Ball (1 Dec)


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Jingle Ball (1 Dec)


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Dagens VideoEMBEDDED IN: Allmänt
0

Nya bilder

“I finally get to watch one of my favorite movies ever”

“They deserve their own pic :)”

“Love red on my dress.. NOT on my eyes :/”

“Hi Sacramento, I like your leaves and breeze.. ”


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena och Baylor hos Ellen (18 Nov)


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Justin & Jaden


EMBEDDED IN: Allmänt
1

WOMP - "Who will become the family wizard" Nya bilder!


EMBEDDED IN: Allmänt
1

Selena i Salt Lake City (29 NOV)


EMBEDDED IN: Allmänt
2

Ny bild

Look at how big my baby has gotten :)'