EMBEDDED IN:
0

Justin och Selenas hotell i Washington !

Även fast de har varit runt hela världen, så kan det här vara Justin Bieber och Selena Gomez dyraste och mest påkostade hotell hittills. Vi har lärt oss att de unga A-list paret bodde i det flotta president-sviten  på Four Season Hotel i Washington D.C. när Justin, 17, uppträdde på Christmas in Washington och du kommer aldrig tro hur mycket det kosta!

 

En källa berättade för Hollywoodlife.com som uteslutande ”President-sviten som Justin och Selena bodde i är fantastisk, med dess överdådiga design och romantisk utsikt över Chesapeake Bay. Den kostar 10,000 dollar (ca 63,000 kr) per natt.

 

Och vad får du för pengarna? ”Den 1924 kvadratmeter stora svit har en king size säng, ett badrum i marmor, en matsal som är plats för åtta och ett vardagsrum,” förklarar källan och berättade att Justin och Selena stannade där i tre nätter.

 

Under  deras resa till D.C., besökte Justin sjuka på Children’s National Media Center (Med Selena), uppträde i Vita Huset, åkte på en hockey match – och definitivt tillbringade en tid att koppla av i deras Four Season’s svit, som är lämplig för kungligheter!

Kan du fatta hur trevligt Justins och Selenas svit var?

-hollywoodlife.com

Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?Trackback