EMBEDDED IN:
0

Tänker Selena fria till justin ?

Just när man trodde att alla dessa löjliga rykten hade slutat för gott, har rapporter dykt upp om att Selena Gomez planerar att fria till Justin Bieber.
Enligt National Enquirer, vill Selena få Justin att känna sig säkrare ang. deras förhållande, efter Mariah Yeaters påståenden att han är far till hennes son, Tristyn.
Den förmodade källan, som tros vara en nära vän till Selena avslöjade: "Selena är galen i Justin, och hon hatar att se honom så upprörd över faderskaps anklagelserna. Han har varit på helspänn då han oroats över att Selena kunde lämna honom, så hon vill ge honom en ring för att visa att hon är med honom för evigt. Även Justins mamma Pattie är med på detta i hemlighet. "
Efter barn anklagelserna, har Justin tydligen pratat om att starta en familj med Gomez, en insider avslöjande: "Pattie tror Justin pratar om att ha barn dels för att han är rädd för att förlora Selena" Källan tillägger: "Men om Selena friar, tror Pattie Justin kommer att känna sig tryggare och sedan blir det tal om bröllop och barn."
Kom ihåg att detta bara är ett rykte.
-sellyg92.blogspot.com

Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?Trackback