EMBEDDED IN: Allmänt
0

TEEN.COM: BÄSTA SKÅDESPELERSKOR SOM BLIVIT SÅNGARE!

Teen.com har gjort en omröstning för vilka som är dom bästa skådespelerskor som blivit sångare.
Och Selena ligger på andra plats, men Demi leder ganska stort så om du gillar Selena mer, gå in och rösta på http://www.teen.com/actresses-reality-stars-turned-singers-musicians-videos/. Miley ligger bara lite efter så rösta rösta så Selena vinner, eller så att Miley inte kommer förbi i alla fall !

EMBEDDED IN:
1

Justin har 15 miljoner följare på twitter !

(Jag vet att det om justin inte har så mycket med Selena att göra men det kan vara kul att veta)
Justin Bieber har nu 15 miljoner följare på twitter. Han är den näst mest följande på twitter.
Det är fortfarande Lady Gaga som ligger på första plats, men om du är en belieber och inte följer honom på twitter eller inte har twitter, skaffa de och följ honom så vi kommer om Lady Gaga.
Selena Gomez har 8,6 miljoner följare så då kan ni ju också följa henne ifall ni inte gör de så att hon får 9 miljoner eller kanske 10 miljoner följare :D
Selena ligger nu på 10:de plats bland dom mest följande på twitter, men för bara någon månad sen så låg hon på 13:de plats så hon är på väg upp :)

EMBEDDED IN:
0

Sel ska vara med i filmen "Spring Breakers"


Selena Gomez är redo för ett nytt stort år, 2012. Efter att ha lämnat ett år som tonårig och superstjärna i "Wizards of Waverly Place" är hon beredd för flera viktiga roller i det nya året som kommer. Hon kommeratt bli storasyster, och hon kommer även att spela in en ny film - "Spring Breakers".

Hittills har Selenas arbete varit mer i världen av komedi, men"Spring Breakers" kommer hon gå ifrån den rollen och in på något nytt. Regisserad av Harmony Korine, kommer filmen kretsa kring en grupp av collegeflickor som rånar en restaurang för att betala för vårlovet. När de hamnar i fängelse, kommer BAILS en drog-och vapenhandlare, och de blir snabbt intrasslad med honom. 

Såhär tycker Selena själv om fimen:

"Just nu är vi omslag i år, och sedan början av nästa år kommer jag att börja min nya film som heter'Spring Breakers'", sade hon till MTV News. "Jag är verkligen, verkligen entusiastisk över det."

Vi måste säga att det finns mycket att vara glada över. "Det är en annan karaktär än jag någonsin har spelat tidigare", sade hon. "Det är en annan sorts stämning jag tycker än vad folk är vana att se mig i. Vaddu kommer att se är råare, tror jag. Det kommer att vara rå och mer om skådespeleri. "

(Textkälla: SelenaGomezNew.blogg.se


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Är med i "blog of the week"

Hej, skulle bara göra ett liten inlägg om att jag är med i "blog of the week" på http://soniaajonsson.blogg.se, och då skulle man skriva ett inlägg om att man var med. Det är en väldigt fin blogg så den är verkligen värd att läsa. Så kanske ni också kan vara med ;)
Kram / Ellen <3


EMBEDDED IN: Andra kändisar
0

Justin Bieber har skaffat mustasch

En omröstning visar att dom flesta tycker om Justins nya mustasch, men det är nästan lika många som inte tycker om den.
Så vad tycker ni? Gillar ni justins nya mustasch? HISS ELLER DISS? Kommentera din åsikt !
EMBEDDED IN:
0

Selena & Justin såg på "The Muppets" inte "Breaking dawn"

Justin Bieber och Selena Gomez har blivit ökända för uthyrning teatrar för sin egen privata filmvisningar. Däremot gick paret "old school" när de såg Selenas cameo i Disneys The Muppets 25 november i Dallas, Texas - och HollywoodLife.com har alla exklusiva detaljer.
I motsats till en tidigare rapport att de såg The Twilight Saga: Breaking Dawn - första delen, berättar vår spion oss Justin, 17, och Selena, 19, gick till 19:20 visning av Mupparna på Landmark Magnolia Pictures Theater, efter spendera Thanksgiving med Selenas familj.
"Det var bara dom två," säger vår källa. "De tittade på film med allmänheten. De var båda otroligt artig och hade låg profil. "
Så hur har A-listan paret smita bland folkmassor och glida med nästan obemärkt?
"Inte alltför många människor insåg att de var där för att de kom till screening medan vagnar kördes," Förklarar en insider. "Det var mörkt och folk såg dom inte. När de kom till teatern, var de båda hand i hand. "
Ett ögonvittne säger "De såg väldigt jordnära och mycket lyckliga!"
Som vi berättat, tänkte vi Mupparna var en av de bästa filmerna på året och vi tror Justin och Selena kände likadant! Selena är cameo var super söt.

EMBEDDED IN:
0

Jelena & Jaden Smith åker skridskor

Justin Bieber och Selena Gomez inte kan få nog av varandra! Efter att ha tillbringat Thanksgiving i Texas med Selena familj, tog paret en vistelse på upp till Park City, Utah (där Sundance Film Festival varje år) med sin vän, Jaden Smith.

 

Fans fick ett foto av Justin, 17, Selena, 19, och Jaden, 13, skridskoåkning på Park City Mountain Resort och HollywoodLife.com talade enbart till en källa på orten, som bekräftade den bilden togs där.

 

En annan källa säger: "Jaden gjorde några galna enbenta grejer, jag antar att han verkligen tror att han är Karate Kid. De skrattade och skämtade med varandra. Justin skämtade med Selena och försökte göra en dubbel rutin på en punkt. Det var väldigt lekfull. Alla var i super bra humör. "

 

Jaden pappa Will Smith äger en herrgård i ett flott område som kallas The Colony, så vi föreställer gruppen stannar där. Alla hem är ski in och ski out och sträcker sig från en jättestor $ 7 - $ 20 miljoner.

 

Justin också twittrade 29 november, "@ officialjaden är en sådan # djur."

 

Selena medgav nyligen i en intervju att hon tar lite ledigt just nu för att koppla av och återhämta dig, så vad bättre sätt att tillbringa den än med sin pojkvän?

 

Håll ögonen öppna för all info om Justin, Selena och Jaden är kul snö resa norrut!

-Hollywoodlife.com

(Har översatt allt på "google translate", så det kan vara några ord som har blivit översatta fel..)


EMBEDDED IN: Instagram/twitter/facebook
1

Ny bild på instagram

"I miss my family already"

 


EMBEDDED IN:
0

KIDD KRADDICK pratar om Justin, Selena & hennes nya syskon

För er som inte redan har hört så var de en som heter Kidd Kraddick som pratade igår bland annat om att Selena ska få ett syskon. Han nämnde att han skulle tycka att de var pinsamt att ens mamma var gravid när man själv var 19 år och att hon var för "gammal" för att vara gravid. Jag har inte lyssnat på hela intervjun men dom sa i alla fall saker som tydligen Justin & Selena inte alls tyckte om. Och dom pratade också om Mariah Yeater och DNA testet som Justin tog.
Det ryktades om att dom pratade om att dom önskade att Selenas mamma ska få missfall eller bli tvungen att göra abort. men det hörs inte att dom säger något sånt i videon nedanför så de verkar bara vara ett rykte.
Både Justin och Selena Twittrade om det här men tog sen bort de dom skrev.
Selena Twittrade "Kidd jag brukade se upp till dig.. Snacka hur mycket skit du vill om mig men när du drar in min mamma eller min familj går det över gränsen"
Kidd Kraddick twittrade även:
"För er som inte hänger med, vi sa ALDRIG någonting om missfall eller abort"
"Det sägs att både Selena och Justin tog bort sina tweets. Om de är sant, tack till båda två"
Och beliebers & Selenators bråkade för en gång skull inte utan höll ihop och trendade Beliebers and Selenators

Här är videon:
En del information/bilder från http://justindrewbieber.blogg.se/ och http://jelenator.blogg.se/

EMBEDDED IN: Kändis koll
0

Justin Bieber är den mest sökta personen 2011

Justin är den mest sökta personen under 2011 och han är den enda manliga på top 10. Han var på andra plats från förra året men är nu på första plats. Selena hamnade på sjätte plats.
Här är hela listan:
1. Justin bieber
2. Katy Perry
3. Jennifer Lopez
4. Britney Spears
5. Lady Gaga
6. Selena Gomez
7. Nicki Minaj
8. Rihanna
9. Beyonce
10. Taylor Switft
Källa


EMBEDDED IN:
1

Selena Twittrade

Selena twittrade nyligen den här videon, som ni kanske redan har sett men den är väldigt gullig.

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Den nya bloggaren

Hej, jag heter Ellen Lindgren och jag är 13 år (Född 1998).
Jag kommer att vara den nya bloggaren här vilket jag verkligen ser fram emot.
Jag är ett stort fan av Selena och också av Justin.
Så jag ska hjälpa Josse, Julia och Sara att hålla den här bloggen så uppdaterad som möjligt.
Själv har jag en "privat" blogg som heter http://ellenlindgrenn.blogg.se/ där jag skriver lite om mig, min vardag och lite annat. Så om du vill veta mer information om mig eller om du vill kontakta mig så kan du kolla där :)
Annars om ni vill kontakta mig så kan ni också mejla till: ellen.lindgren1@live.se
Jag tror att det kommer bli jätte roligt att blogga här :D ♥
// Ellen ♥

EMBEDDED IN: Allmänt
1

Intervju - 26 November


EMBEDDED IN: Allmänt
1

Ny twitter bild!

"Baylor and Wallace taking a nap."

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Justin & Selena i nya Frida

-JustinDrewBieber.blogg.se

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena ska få ett syskon

“Momma and Brian are finally letting me share the news... My mommys carrying my baby brother or sister :) I'm the happiest girl in the world! ”

EMBEDDED IN: Allmänt
1

Justin pratar om Selena

Selena är tydligen så speciell för Justin, för han blev alldeles mållös när han fick frågan om deras förhållande i programmet "The View"
Justin är en av de lyckligaste killar där ute. Han har de bästa fansen, bra framtid och han dejtar vackra Selena Gomez. Det är bara naturligt att hans fans vill ta del av det som händer i deras förhållande, och det var det som drev Elisabeth Hasslebeck för att fråga honom, vad var det med Selena som fick honom att falla?

Justin spelade tyst en stund men svarade på frågan tillslut, "Folk vet att vi dejtar men jag vill hålla en del privat. Vi har något speciellt, som är speciellt för mig och jag vill inte dela det med alla"

Han verkar vara den perfekta och respektfulla pojkvännen, vad finns inte att älska i Justin?

När han blev tillfrågad om situationen med Mariah Yeater, berättade han att han tyckte det var okej att ta ettfaderskapstest.

"Jag behöver inte ta det, men tänker göra det för att jag kan"

(Text: selena--gomezbloggplatsen.se)


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena på intervju med "Postcard on the run"

TNW: Vad är det med vykorten som har fått ditt intresse för Postcard on the Run?
Selena: Postcard on the Run upptäckte jag en dag på bussen under en resa, och nu är jag på vippen avbesatthet.

Det är för mig ett enkelt sätt att hålla kontakten med vänner och familj på ett personligt sätt, då jag kan delamed dem av allt som händer i mitt liv - oavsett var och hur mycket jag är upptagen.

 

TNW: Vilken typ av program brukar du använda på din iPhone?
Selena: Jag har en hel del fotoredigerings program som gör Postcard on the Run så spännande.

Jag har också några spel.


TNW: Skickar du fysiska kort eller bara genom elektroniken?
Selena: Jag gillar att skicka kort, tillsammans med min familj och skicka vykorten till släkt och vänner.

-selena--gomez.bloggplatsen.se


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Bilder från uppträdandet


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Justin tittar när Sel och Taylor sjunger "Who Says"


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Gifs från The Ellen Show


EMBEDDED IN: Allmänt
1

Taylor och Selena gör en duett på "Who Says"


EMBEDDED IN: Allmänt
2

Rösta på Selena!

Hollywoodlife.com undrar vilken kändis som vi tyckte hade vackrast eller coolast klänning
och Selena finns naturligtvis med bland dom man kan rösta på. Selena leder just nu och hennes
vän Taylor Swift ligger på andra plats men det skulle inte skada ifall du tog och rösta på Selena;)
Klicka på länken nedan för att komma till Selena.
RÖSTA PÅ SELENA, HÄR!
(Text by: selenagomeznew.blogg.se)

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Repriserna för AMA 2011


Om någon av er missade AMA (AMERICAN MUSIC AWARDS) så kan ni se de i respris.
Repriserna för AMERICAN MUSIC AWARDS 2011:

- 23/11 kl. 22:00 på TV11
- 27/77 kl. 16:05 på TV11

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Jelena lämnar IHOP i Encino efter att JB ha tagit faderskaptestet (21/11)


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Jelena anländer till AMA


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Jelena lämnar AMA


EMBEDDED IN: Allmänt
0

"WHO SAYS" HAR ÖVER 100 MILJONER VIEWS!


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Justin, Selena och Jaden Smith var och åt tillsammans i förregår


EMBEDDED IN: Allmänt
0

SELENA GÅR INTE TILL JUSTIN FÖR STIL TIPS


Även fast Selena Gomez är jättekär i Justin Bieber, är hon en självständig tjej!

Selena var nyligen i en liveshow för att göra reklam för hennes nya klädkollektion och hon berättade att den viktigaste regeln inom mode var att man ska trivas med sig själv och inte klä upp sig för någon annans skull.

"Man ska inte behöva vakna upp och känna att man ska klä upp sig för någon annans skull." sa Selena. "För tidningar, pojkvänner, tjejer, folk över huvud taget kommer att säga 'Du ska ha på dig si, du ska ha på dig så!' Men i slutet av dagen så ska du tänka på dig själv och vad du vill ha på dig."

- biebersbaby.blogg.se

EMBEDDED IN: Allmänt
0

WOMP - HARPERLLA


EMBEDDED IN: Allmänt
0

American Music Awards 2011 (AMA)


EMBEDDED IN: Allmänt
0

American Music Awards 2011

-Fansida på Facebook - Justin is my life -

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena Gomez American Music Awards '11


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena gillar att baka


Selena Gomez:
'I like to bake, cookies & cakes and stuff. I'm not that good but that's the whole fun of it; you get to mess around and experiment.. It's nice to feel pretty and get dressed up but otherwise I'm definitely in jeans & my hair is up. I just like sitting on my couch watching movies.'
-oceanup.com

EMBEDDED IN: Allmänt
1

Selena pratar om mobbning

-Selgomez.pl

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Justin pratar om Selena


EMBEDDED IN: Allmänt
2

Video MTV EMA 2011


Get More: EMA 2011Full Episodes

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selenas stalker!


EMBEDDED IN: Allmänt
0

London Airport


EMBEDDED IN: Allmänt
1

Övar inför AMA (med Justin's keps..)


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Cover på Love You Like A Song by CIMORELLI


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Bild från Disney Land


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena lämnar restaurangen Encino


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Nya bilder


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Jelena i vaxdockor


EMBEDDED IN: Allmänt
2

Selena pratar om Justin hos Ellen


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Hit The Lights musik video


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Justin & Selena ?


EMBEDDED IN:
0

Nya bilder på Selena och Baylor


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Mariah Yeater?

Källa: selena--gomez.bloggplatsen.se

EMBEDDED IN: Allmänt
1

Nya bilder


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Hit The Lights Teaser 5


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Justin pekar finger på paparatzzi igen


EMBEDDED IN: Allmänt
1

Tecknat bild på Jelena


EMBEDDED IN: Allmänt
0

HIT THE LIGHTS TEASER 4


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Ny bakgrund på Youtube


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Facebook inlägg från Selena


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena tror inte Justin är pappa till Mariah Yeater barn


Det
är ingen överraskning att Selena ställning av hennes man - hon är såstödjande!
Justin Bieber är anklagas för far till barnet av 20-åriga superfan Mariah Yeater, men en person i sitt liv vet att han är helt oskyldig: hans hängivna flickvän Selena Gomez!
Selena tror inte för en sekund att Justin är en bebis pappa, den Hollywoodlife.comrapporter.
"Selena bara vill att världen ska veta att hon är 100 procent bakom Justin." En källa säger. "De båda har mycket att göra karriär, men hon planerar att vara med honom så mycket hon kan. Hela sagan har fört dem närmare varandra"
-Justinbieberzone

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Final Promo


EMBEDDED IN:
0

Tweet från Justin


EMBEDDED IN:
0

Jelena's hotellrum i Paris


EMBEDDED IN:
2

Selena och Justin i London


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Ny bild

'My baby is sick :( praying for his surgery.'

EMBEDDED IN:
3

Selena är inte svartsjuk på "Mistletoe" tjejen.


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Ny bild på Baylor


EMBEDDED IN: Allmänt
0

INSTAGRAM BILD FRÅN JUSTIN


EMBEDDED IN: Allmänt
1

Hit The Lights


EMBEDDED IN: Allmänt
2

Hit The Lights - Teaser 3


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Connect With Selena videos


EMBEDDED IN:
0

Selena stöder Justin och står på hans sida


Selena är en stödjande flickvän, enligt en ny rapport. Men situationen är fortfarande svår att hantera.

Vi kan inte vänta på att allt detta nonsens om Mariah Yeater är över så att Justin och Selena kan gå tillbaka till deras normala förhållande. En källa nära paret sa till OK! Magazine att Selena har varit väldigt låg på sistone och att den spända omgivningen har varit tuff för henne.

Och en vän till familjen sa till Life & Style att Selena är förkrossad! "Det här har verkligen skakat om henne." berättar källan. "Det är förödmjukande och ett förhållandes mardröm."

Källan avslöjar också att Selenas familj är väldigt berörda över hela situationen. "De har aldrig tyckt om Justin och vill mer än något annat att hon ska göra slut med honom." sa källan.

Men Selena står vid sin mans sida. "Hon är sjukligt kär i honom - och har därför bestämt sig för att stå vid hans sida vad som än händer."

Lyckligtvis har Justin tagit med Selena på en trip till Paris på en romantiskt resa Selena ser väldigt elegent ut bredvid Justin som marknadsför sitt nya album Under The Mistletoe.

Källa: Sellyg92.blogspot.com


EMBEDDED IN: Allmänt
2

Connect With Selena

s

EMBEDDED IN: Allmänt
1

'Selena Gomez Gives The Best Hugs!'


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Hit The Lights (Lyric Video)


EMBEDDED IN: Allmänt
2

Jelena i paris


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Nya bilder - Paris


EMBEDDED IN: Allmänt
1

Hit The Lights 2!

Kunde tyvärr inte lägga in 1:an, eftersom de hände något med den...

EMBEDDED IN: Allmänt
1

Rykten om Mariah Yeater

Alla vet väll om att Selenas pojkvän Justin Bieber, har utsats för en kvinna som heter Mariah Yeater.

Mariah födde får några månader sedan en son, Mariah säger att sonens pappa är Justin Bieber.

Alltså, menar hon att den 25 oktober 2010 träffade Mariah, Justin, och att Justin hade frågat Mariah,

om hon ville följa med Bieber backstage, och det ville hon för att ja, han är Justin Bieber.

Det Mariah säger är att hon och Justin blev upphetsade av varandra, och då att Justin är pappan till sonen.

Justin själv säger att det är falskt, att han inte äns har träffat Mariah (vilket jag tror på). Alla Justins nära säger

också att är falskt.

Enligt domstolen i Los Angeles, kan Mariah få fängelsestraff för att ha misshandlat Justin, om detta är sant.

Justin är nu inte i USA, men när han kommer hem, ska han göra ett test, och se om han är pappan till barnet.

 

Nu, idag kom det ut nya nyheter om Mariah. I intervjun med The Inside, avbryter Mariah intervjun två gånger,

för hon har inga svar. Börjar hela hennes falska berättelse att gå nedåt? Mariah som påstår att hon har legat,

med Justin innan en konsert i LA Staples Ceter, den 25 oktober 2010, kan knappt ge några svar till intervjuaren längre.

Börjar hennes "story" att gå nedåt? Justin står kvar vid sina ord - "Jag har aldrig träffat kvninnan."

Mariah kan inte förklara exakt varför hennes story är sann, hon säger också att två andra tjejer såg henne och

JB backstage.

 

I söndags, gick det runt på internet att Selenas hade dumpat Justin för all baby "skandal".

Men det är inte sant. För innan EMA´S gav Justin ett armband till Selena som är värt mycket pengar!

Plus att dom har setts hand i hand.

 

(Text & Källa: selena--gomez.bloggplatsen.se)


EMBEDDED IN:
0

Jelena i London (7 November)


EMBEDDED IN: Allmänt
2

Flera bilder (@EMA)


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Fler bilder @EMA


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Bilder från @EMA (Kommer mer senare)


EMBEDDED IN: Allmänt
0

MTV Europe Music Awards !

Idag klockan 21.00 så börjar det, och man kan se hela programet live på MTV. Programet håller på ända till 23.00, och fall ni missat de kan ni alltid kolla på repriserna :)♥
Respriserna↓
måndag 7/11 kl 13.35 & 20.35 
tisdag 8/11 kl 06.00 & 11.00 & 22.55 
onsdag 9/11 kl 06.00 & 17.30 
lördag 12/11 kl 07.30 & 22.00
söndag 13/11
Så här beskriver MTV hela saken:
Den 6:e november är det återigen dags att hylla de som bör hyllas inom musikscenen då MTV EMA slår upp
portarna till ännu en fantastisk festkväll. 

Europas största musikpris-show; MTV Europe Music Awards är redo att explodera med fenomenala 
liveframträdanden, magiska presentatörer och vinnare som är framröstade av er - fansen! 

Självklart sänder vi galan direkt på MTV klockan 21.00, men redan klockan 20 bör du sätta dig i TV-soffan och 
kolla in när alla stjärnorna vandrar längst med röda mattan. 

Värdar och prisutdelare: Selena Gomez är årets värd och hon har redan vista prov på sina 
värdkunskaper då hon intervjuade på röda mattan under årets VMA, det alla frågar sig är såklart om det kommer bli offentligt hångel mellan henne och pojkvännen Justin Bieber i fall han skulle kamma hem ett pris under kvällen... 

Uppträdanden: Listan är lång och bland höjdpunkterna på scen finns Lady Gaga – som tidigare i år i
nledde hela VMA med ett fenomenalt framträdande – och utöver henne kommer även Bruno Mars, Coldplay,
Jason Derulo, Jessie J, LMFAO, Queen, Red Hot Chili Peppers och Snow Patrol. (Text - selenagomeznew.blogg.se)

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Jelena @ MTV Voice dinner (5/11)


EMBEDDED IN:
0

Ny bild

20111104-035159.jpg

EMBEDDED IN: Rörliga bilder
0

Rörlig bild


EMBEDDED IN:
1

Ny bild

"Everyday I'm shuffling!!!! #MTVEMA"


EMBEDDED IN: Allmänt
0

MTV EMAs dagbok

Selena kommer göra en video dagbok om allt som händer i  EMA backstage enda fram tills MTV EMA (6 november) Klicka HÄR eller på bilden för att se de två första delarna.

EMBEDDED IN:
0

Ny bild


EMBEDDED IN:
0

Selena i tidningen "interview"


EMBEDDED IN:
0

Connect with Selena


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena Gomez MTV Quiero Mis Quince 2011.


EMBEDDED IN: Allmänt
1

Ny bild från Ashley


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena, redo till EMAs scenerna


EMBEDDED IN: Allmänt
1

Joe Bermudez Intervjuar Selena Gomez


EMBEDDED IN: Allmänt
1

8 miljoner följare


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Halloween bilder


EMBEDDED IN: Allmänt
0

Nya bilder från Justin