EMBEDDED IN:
2

Justin fyller 19 år..

Som ni säkert vet så fyller Justin 19 år om...en halvtimme? Grattis i förskott Justin, men nu till frågan... 
Tror ni att Selena kommer skicka en tweet och gratulera honom? Eller? Jag tror att hon kommer göra det...eller? Kanske inte.. Man vet ju aldrig. Men vad tror ni? 
Skulle ni vilja att hon gratulerar honom? Stöttar ni Jelena? Vem vill att de ska tillbaka till varandra? *räcker upp handen* Hahaha men skulle vara kul ifall jag hörde vad ni tycker :)
 
-Biebs

EMBEDDED IN:
0

Ny facebook profil bild

 
- Biebs

EMBEDDED IN:
0

Justins outfit - pinsam?

Jag hittade den här artikeln hos Sellyg92, och tänkte dela med mig eftersom bloggen handlar om Selena
 
Selena såg  justins fånig utstyrsel bar på 26 februari och hon blev alldeles  till hysterisk .Läs vad de "Spring Breakers" stjärnan har att säga om sin mans mode Flub.
Om Justin Bieber försökte hämnd klä sig i London den 26 februari, gjorde han det inte rätt. Popstjärnan klev ut i en löjlig ensemble och en källa nära Selena Gomez berättar HollywoodLife.com EXKLUSIVT att den hade hon rullande på golvet.


"Hon har inte skrattat hårdare på mycket länge," källan berättar, "hon generad för honom."

Rätta - Justin outfit var helt galen. Låt oss bryta ner det från topp till tå.

Justin Biebers "Pinsamt" Outfit
Ovanpå hans huvud var en stor, ljust gul, platt-hatt detaljerad med metalliska spikar. Han tog på sig också överdimensionerade hipster glasögon. Och om du tittar på bilden, nej, det är inte en gigantiskörhänge i hans vänstra öra - även om det inte skulle verkligen förvåna oss!

Justin svarta tröja och guldkedja är faktiskt par för kursen, men längre ner är det svårt att inte lägga märke till guldklockor han skakar på båda handlederna. Asså två klockor!!

Det är alla toppade med baggy, rosa leopard-print svettningar. Eller är de pyjamas?

Justin Bieber vs Selena Gomez - Hämnd klädd
Markera detta ned som en annan förlust Biebs efter Selena. Medan han verkade allmänt vilse eftersom deras split, har Selena sett bättre än någonsin, bedövning världen under hennes senaste röda mattan framträdanden för våren Dvärgbrytare.

Den 20-åriga skådespelerskan har visar klyvning och massor av hud med vilda överge. Relation expert Dr Phil Dembo förklarar Selenas nyfunna sexualitet till HollywoodLife.com: "Det är ofta så att efter ett uppehåll med en pojkvän eller flickvän, vi är mycket mer förhöjd att vilja se vårt bästa, vår sexigaste och vår mest inbjudande. "

Fast Justin intsagrammade angående hans keps eller vad nu än han bar. Han skrev att hade på sig den eftersom att en fan gav honom den. Och att han utmanade sin vän ryan. Ryan sa till han att du skulle aldrig kunna gå ut i denna outfiten men justin sa kolla jag går ut"
 
Vad tror ni? Är det bara jag som har lust att slå till alla paparazzi och så? Liksom, varför måste dem göra nåt stort av nåt litet? Kom igen, give them a break. De kan säkert hantera deras problem själva, sluta lägga er i. Nu menar jag inte nån av fansen eller nåt, utan mest alla paparazzi och dem.. Vem håller med?
 
- Biebs

EMBEDDED IN:
0

Lämnar restaurang Craig's i LA

Källa: Sellyg92
 
 
- Biebs

EMBEDDED IN: Selena med fans
0

Med ett fan

Selena och Vanessa med ett fan efter Spring Breakers galan tror jag!
Selena and Vanessa with a fan in Rome. 
 
- Biebs

EMBEDDED IN:
1

Blog Awards!

Nu är det dags för Blog Awards igen :) Den här gången är det hos Delena Sweden. Det här är inte min blogg, men det skulle bli as kul ifall bloggen vann! Tycker inte ni det? Så vad sägs om att rösta på bloggen HÄR?
Ni behöver självklart inte rösta men det skulle betyda mycket tro mig <3
Tack ifall ni gör det och ha det bra!  
Klicka på bilden för att komma till bloggen :)
 
- Biebs
 

EMBEDDED IN:
1

Spring Breakers Poster

 
Jag vet inte om ni har sett bilden, men aa. Nån mer än jag som längtar till filmen? :D
 
- Biebs
 

EMBEDDED IN:
1

Spring Breakers till Sverige?

Hej allihopa, jag såg detta för en stund sedan. Om ni vill att Spring Breakers ska visas i Sverige, så kan ni gå in på Facebook och gilla deras sida. Ni kan göra det genom att klicka HÄR!
Jag har även hört att det finns åldersgräns på filmen (15 år), stämmer detta?
Själv så har jag ingen Facebook, annars skulle jag definitvit gilla. Så ni som vill se filmen i Sverige, gilla och sprid ordet vidare :) Tack!
 
Källa: http://selenaforever.bloggplatsen.se/
- Biebs

EMBEDDED IN:
0

Selena lämnar Vanity Fair Oscar Party

 
 
Källa: http://selenaforever.bloggplatsen.se/
- Biebs

EMBEDDED IN:
0

Spring Breakers Trailer

 
 
OMG vem mer än jag längtar tills att få se filmen? Har hört att man kan förvänta sig mer sex och droger från tjejerna! Det ska bli spännande eftersom att det här är första gången för Selena, att göra sånna filmer. 
Hahaha lägg märke till hur alla dansar osv medan Selena sitter och leker med vattnet, så gulligt. 
 
Källa: pprettylittleliars.blogg.se
- Biebs

EMBEDDED IN: Galor/events/premiär/show
1

Vanity Fair Oscar Party 2013

 
    
 
- Biebs
 
 
 

EMBEDDED IN: Allmänt
0

Gästbloggare

Hej hej alla Selenators :) 
Jag är den nya gästbloggaren här som kommer hjälpa Josse med bloggen, jag vet inte om ni 'känner' igen mig men jag bloggar även på NOJDB
Ja, jag vet inte vad jag ska säga riktigt, men jag älskar Justin Bieber och Selena Gomez, och många fler :)
Jag har en massa smeknamn, så det går bra att kalla mig för Apelsin, Bieber, Biebs eller Alina. Jag heter inte nåt av de namnen, men ni kan kalla mig för det. Eller, om ni har ett annat namn ni vill kalla mig för så har jag inget emot det :)
Jag är 14 år och bor i Stockholm, ja, det var allt I guess? Haha men är det nåt ni undrar så är det bara att kommentera
 
- Biebs

EMBEDDED IN:
0

Var Selena otrogen med rapparen Gucci Mane?

Under Hollywoods mest polerade fasader finns alltid smutsiga hemligheter! Enligt nya rykten så ska Selena Gomez ha varit otrogen mot Justin Bieber flera månader innan deras uppbrott. Källor hävdar att Selena hookade med rapparen Gucci Mane under tiden hon var tillsammans med JB, och det var en kollega i produktionen av Spring Breakers som ansåg att det var olämpligt. Selena och Gucci Mane ska ha spenderat mycket tid tillsammans mellan inspelningarna och hennes arbetskollegor i teamet har nu läckt skandalen.

EMBEDDED IN: Selena med fans
0

Selena med fans


EMBEDDED IN:
0

Selena vid premiären i Rom


EMBEDDED IN:
0

På scen i Berlin

 

EMBEDDED IN:
0

Selena och Vanessa Hudgens anländer till LAX flygplats