EMBEDDED IN:
2

Vill Selena gomez gifta sig med justin? -hollywoodlife

Selena Gomez är super spänd för Rachel McAdams nya film, "The Vow", att slå teatrar. Tror du att Justin kommer att ta henne?
Hör upp, Justin Bieber - vi har den perfekta Alla hjärtans dag dejten för Selena Gomez! Den 19-åriga stjärnan lagt upp en bild på "The Vow" poster och skrev om det på hennes Instagram. Du ska hyra ut en biograf igen ta henne för att se det - och skulle det inte vara romantiskt om du frågade då?

"Bara såg den här trailern för tusen gången och grät ... jag kan inte vänta", Selena skrev 4 december om "The Vow", som träffar teatrar 10 februari.

Det har varit precis ett år sedan Justin, 17, och Selena blev mer än bara vänner, och vilket år de har haft. Paret har rest runt världen tillsammans, uppträtt på varandras konserter och satt på första på nästan varje större Awards Show.

Även om de är nog för unga för att vigas, så är de ett av våra favorit kändus par. De behandlar varandra med respekt, skyddar varandra och det ser alltid ut som de har den bästa tiden... oavsett vad de gör. Tycker du att Justin borde fria till Selena i våras? Klicka HÄR för att rösta din åsikt.

Själv tror jag att det här bara är något som Hollywoodlife.com har hittat på för skoj skull. Bara för att Selena längtar till en kärleks film där det handlar om giftemål betyder inte det att hon vill gifta sig nu. Men själv skulle jag tycka det var jätte roligt om dom gifte sig när dom blir äldre. Eller vad tycker ni ?

 


Comments
POSTED BY: Everyone Loves Selena Gomez

Jag tror också det är hoolywoodlife som har kommit på det. dom vill säkert bara ha uppmärksamhet

DATE: 2011-12-07 / TIME: 10:20:33 / URL/BLOGADDRESS: http://selenaforever.bloggplatsen.se



POSTED BY: Anna

Du är den finaste tjejen som jag har sätt och hört på som tjej som jag aldrig har hört förut som sjunger så himla bra / MVH Anna. :)

DATE: 2011-12-11 / TIME: 17:47:38 /



WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?



Trackback