EMBEDDED IN: Selena med vänner
0

Demi Lovato stöttar Selena

Ända sedan Selena kamp mot lupus (SLE) blev officielt den 27 december, har hennes BFF Demi Lovato varit där för att stödja henne, och hon fortsatte att vara där den 3 januari när de två stjärnorna gick ut för en mexikansk middag i Los Angeles, Kalifornien. 
 

Allt en flicka behöver - goda vänner och mexikansk mat. Selena Gomez fick både den 3 januari när hon slog upp Tequilas restaurang i Van Nuys, Kalifornien tillsammans med sin bästis, Demi Lovato.

 

I bilden som är postad av ett fan, ser man att Demi och Selena poserar för den, fortfarande vackra i vardaglig klädsel och minimal makeup. Och även om restaurangen är uppkallad efter det, framgår det inte att de två sångarna var hänge sig åt någon tequila.

 

Det är ingen hemlighet att Selena har genomgått lite av en tuff tid - hon avbröt sin australiska turné den 23 december och fyra dagar senare avslöjades det att hon hade kämpat den autoimmuna sjukdomen lupus (SLE) i år. Men under de försökande veckorna, har Demi varit där för Selena. En dag efter Selenas sjukdom avslöjades, FaceTimade Selena med Demi och Taylor Swift, tydligt ta tröst i det stöd och lycka hennes närmaste vänner ger henne.

 

Selena har kunnat sätta på en mask i ansikte mitt i dessa problem, och det är förmodligen tack vare Demi.

 

Men det är också möjligt att Demi gav Selena lite romantisk rådgivning. Samma kväll de två vännerna var på restaurangen, laddade Justin Bieber upp en bild av sig själv och Selena och ser helt förälskad ut. 
 
 
"Love the way you look at me" skrev Justin till sitt foto. Bilden kom upp bara två dagar efter att Justin och Selena sågs åka Segways tillsammans i hans grannskap, och fungerade som en bekräftelse på att det "on-again, hade off-again paret" återförenas ännu en gång.
 
- hollywoodlife.com

Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?Trackback