EMBEDDED IN: Intervjuer
0

Intervju: Selena Gomez - ”Young Humanitarian Award”

 
En intervju med "Young Humanitarian Award” har precis publicerats. Kolla in nedan vad Selena säger:
 

"Alla hanterar saker annorlunda , och jag tror bara att jag har super turen att vara där jag är , " säger Selena Gomez .

Även den populära Disney showen "The Wizards of Waverly Place " och en uber - framgångsrik razzia i musiken har gjort Gomez en kändis , det starlet verkliga passion ligger med sitt arbete för Unicef . Hon fick med den humanitära gruppen när hon var 17 och fortsätter att tjäna gruppen som ambassadör .

" I slutändan är målet bara att använda det jag har , " säger Gomez . "Jag har en plattform och jag är väldigt , väldigt välsignade att göra det jag älskar att göra varje dag . Det första steget är att använda din röst . Jag vill kunna påverka människor i min ålder , yngre, äldre . Jag vill utbilda människor . "

Gomez hoppas att hennes medverkan med Unicef , som samlade henne Unga Humanitarian Award på Unite4 : Mänskligheten , i slutändan kommer att sprida medvetenheten om olika orsaker .

" Vi uppmuntrar folk att förstå att det inte är bara vi i denna lilla bubbla , " Säger Gomez .

"Det finns en massa andra saker som händer i världen . Det liksom bara sätta saker i perspektiv och förhoppningsvis kommer vi att kunna ändra på det . "

En av Gomez favorit delar om att resa för Unicef är det att få se världen genom ögonen på de människor hon möter . " De har ett annat sätt att se på livet , och det bara typ  tar dig till denna helt annan plats och du gör ett steg tillbaka och tittar på ditt liv , " Säger Gomez . " Det är bara den största känslan . " - Francesca Bacardi


Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?Trackback