EMBEDDED IN:
0

Justins outfit - pinsam?

Jag hittade den här artikeln hos Sellyg92, och tänkte dela med mig eftersom bloggen handlar om Selena
 
Selena såg  justins fånig utstyrsel bar på 26 februari och hon blev alldeles  till hysterisk .Läs vad de "Spring Breakers" stjärnan har att säga om sin mans mode Flub.
Om Justin Bieber försökte hämnd klä sig i London den 26 februari, gjorde han det inte rätt. Popstjärnan klev ut i en löjlig ensemble och en källa nära Selena Gomez berättar HollywoodLife.com EXKLUSIVT att den hade hon rullande på golvet.


"Hon har inte skrattat hårdare på mycket länge," källan berättar, "hon generad för honom."

Rätta - Justin outfit var helt galen. Låt oss bryta ner det från topp till tå.

Justin Biebers "Pinsamt" Outfit
Ovanpå hans huvud var en stor, ljust gul, platt-hatt detaljerad med metalliska spikar. Han tog på sig också överdimensionerade hipster glasögon. Och om du tittar på bilden, nej, det är inte en gigantiskörhänge i hans vänstra öra - även om det inte skulle verkligen förvåna oss!

Justin svarta tröja och guldkedja är faktiskt par för kursen, men längre ner är det svårt att inte lägga märke till guldklockor han skakar på båda handlederna. Asså två klockor!!

Det är alla toppade med baggy, rosa leopard-print svettningar. Eller är de pyjamas?

Justin Bieber vs Selena Gomez - Hämnd klädd
Markera detta ned som en annan förlust Biebs efter Selena. Medan han verkade allmänt vilse eftersom deras split, har Selena sett bättre än någonsin, bedövning världen under hennes senaste röda mattan framträdanden för våren Dvärgbrytare.

Den 20-åriga skådespelerskan har visar klyvning och massor av hud med vilda överge. Relation expert Dr Phil Dembo förklarar Selenas nyfunna sexualitet till HollywoodLife.com: "Det är ofta så att efter ett uppehåll med en pojkvän eller flickvän, vi är mycket mer förhöjd att vilja se vårt bästa, vår sexigaste och vår mest inbjudande. "

Fast Justin intsagrammade angående hans keps eller vad nu än han bar. Han skrev att hade på sig den eftersom att en fan gav honom den. Och att han utmanade sin vän ryan. Ryan sa till han att du skulle aldrig kunna gå ut i denna outfiten men justin sa kolla jag går ut"
 
Vad tror ni? Är det bara jag som har lust att slå till alla paparazzi och så? Liksom, varför måste dem göra nåt stort av nåt litet? Kom igen, give them a break. De kan säkert hantera deras problem själva, sluta lägga er i. Nu menar jag inte nån av fansen eller nåt, utan mest alla paparazzi och dem.. Vem håller med?
 
- Biebs

Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?Trackback