EMBEDDED IN:
0

"Justin och Selena har helt gått vidare"

Det ser ut som att både Justin och Selena har gått vidare. En källa berättar för Hollywoodlife.com exklusivt att Justin och Selena har börjat dejta igen! 

Det kan vara dags att säga adjö till Jelena. Justin Bieber, 19, och Selena Gomez, 20, tar båda nästa steg efter uppbrottet genom att dejta andra. En källa berättar för Hollywoodlife.com exklusivt att Justin och Selena har gått vidare totalt. 

"Jag vet definitivt att [Selena] Dejtar en annan kille. De höll på att träffas medan Justin och Selena var on and off." Avslöjar en källa

Så har Justin gått vidare? "En miljon procent. Han har börjat träffa andra tjejer.´" 

Selena Gomex berättade för Justin Bieber: Vi kommer aldrig någonsin bli ihop igen. 

Selena och Justin är verkligen över för gott, eftersom Selena sa till Justin att hon aldrig kommer bl ihop med honom igen. Som vi tidigare rapporterade, berättar en källa för Hollywoodlife.com exklusivt, "Hon har helt gått från honom. Det fins inget hopp om att hon kommer bli tillsammans med honom igen. Jag tror att han definitivt skulle vilja komma tillbaka med henne, men hon vill inte det."

Även om Selena inte har något intresse av en romantisk relation med Justin längre, tillägger källan att hon fortfarande vill vara vän med honom. "Hon berättade att det inte finns något sätt för dem att bli ihop igen, så hon sa att de kan vara vänner, men det är det." 

Är ni ledsna över Jelenas uppbrott eller är det bra? Hm.. 
 
-Vi som älskar Justin Bieber , FB

Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?Trackback