EMBEDDED IN:
0

Jake T. Austin pratar om Magi på Waverly Place

Webbplatsen HollywoodLife gjorde en intervju med co-star av Magi på Waverly Place , Jake T. Austin , på särskild serie som kommer att samla en gång med en oförglömlig skara Disney Channel och Selena på egen hand. Kolla in vad de skriver nedan:
 
Det har varit nästan ett år sedan den förra säsongen som sändes för Magi på Waverly Place, men oroa dig inte, temet kommer vara tillbaka i åtgärder för den speciella utformningen av serien i 2013! Jake T. Austin skämtade med oss om vad som väntar och hur den kommer att hantera detta tillbaka till skärmen med sin syster Selena Gomez.
Medan fans ställde frågor, berättade Jake oss att en timmes special kommer "stänga showen och ge fansen en resolution till serien."
Jake sa speciellt kommer att ha en ny story vändningar - och även en del nya tecken! Detta innebär att vår Max (Jake T. Austin) kan ha en kärlek intresse?
"Jag vet inte" , sa Jake med ett skratt. "Kanske Disney har fokuserat på det." Har din co-star Selena Gomez kommer att samordna det runt uppsättningen som hon är exekutiv producent för speciell? Han skrattade och sa att det skulle vara intressant, men han förblev mycket lojal mot henne.
"Kändisar går framåt och gör manövrer genom olika delar av hollywood industrin. Är det smart att göra det som producent, " sade Jake. "Det är en hel del arbete att föra samman finansiering, detaljer, produktion och allt. Jag är glad att hon är redo att möta alla dessa ansvar. "

Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?



Trackback