EMBEDDED IN: Tidning/scans
0

Selena toppar Fashion Magazine Favorites

Med över fyra filmer som kommer ut nästa år och ett album i mars går det att visa att alla bara inte kan få nog av den 20-årige Latina. I själva verket kan även modetidningar inte få nog av hade vackra utseende och det är därför hon är årets mode favorit. Ta en titt på hennes omslag på modetidningar som tagit över hela världen.

 

Tar fart från Disney lovar inte alltid en fantastisk karriär framåt men raka motsatsen hände tidigare-Disney-stjärnan, Selena Gomez. Efter utgången av "Magi på Waverly Place" hade Gomez skrivit på flera Hollywoodfilmer varav en har garnered ganska hype i år "Spring Breakers".

 

Tack vare Harmony Korine film där droger, sprit och en hel del hud, har Gomez rankats som den mest sökta person det här året. Bortsett från den underbara filmkarriär har Gomez också hennes on-off och on-gain pojkvän, Justin Bieber att tacka.

 

Selena har fått film och musik täckas men naturligtvis lyckas 20-årigen ändå ta tag i modebranschen. Nyligen var 20-årige Latina valts som designer för den unge linjen av Adidas, NEO. Adidas var inte den enda mode linje Selena lyckats hugga tag i i år eftersom Gomez även lyckats göra en deal med Sears att visa upp sin egen modekollektion.

 

Med Gomez namn upp i ljus, hade mode puckelpist och tidskrifter över hela världen inriktas på den 20-åriga för att bli the face av sina månatliga tidningar. Selena Gomez hade prytt två omslag för Elle Magazine och Cosmopolitan. Den 20-årige råkade också pryda omslaget till People Magazines Style Watch som bevisar att Gomez är en av Hollywoods trendigaste.

 

Den tidigare Disney-stjärnan prydde också omslaget av Teen Vogue och Glamour magazine. Inte bara valdes Selena som omslag för Glamour men sångaren-skådespelerskan fick "Glamour's women of the year" utmärkelse.

 

Trots ett stökigt förhållande med Justin Bieber och hat från "Beliebers", har Selena tagit 2012 med storm och med en massa filmer uppradade för 2013 kommer Gomez namn säkert upp i ljus - med eller utan Justin Bieber.

Tidningen Elle Magazine med Selena på omslaget var även deras bäst sålda tidning i år


Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?



Trackback