EMBEDDED IN:
0

SF film släpper "Spring Breakers" i Sverige

Enligt Variety har SF Film köpt rättigheterna till Vanessas nya film “Spring Breakers” och kommer släppa den i Sverige. Det står inget om att de kommer släppa den på bio eller direkt till DVD så vi får hålla tummarna för det förstnämnda.

OBS! att SF Film inte är detsamma som sf.se. utan SF Film är en distributör och SF är endast en biografkedja eller hur jag ska förklara det.

Filmen med James Franco, som just nu efterarbetas, köptes upp av France’s Mars Distribution, Wild Bunch Germany, Spain’s Vertigo/Wild Bunch, Australia’s Icon Film Distribution, Scandinavia’s Svensk Filmindustri, Middle East’s Gulf Film, South Korea’s Noori Pictures, Taiwan’s Studio Solutions Group, India’s WEG, Turkey’s Chantier Films, CIS’ Cascade and Eastern Europe’s Blue Sky Media.

I den mixade komedin som också innehåller äventyr och drama medverkar Selena Gomez, Vanessa Hudgens och Korines fru, Rachel.  Den handlar om fyra kollege-tjejer, vars vårlov vänds upp och ner totalt efter ett möte med rapparen vid namn “Alien” (Franco). “Harmony Korine har den rätta profilen för att fånga den rätta atmosfären ungdomens ‘vårlov’ och får det till att se mycket väldigt ut”, säger Gregoire Melin. “Det är väldigt färgglatt och manuset som Korine skrev är noggrant skrivit.
Källa

Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?Trackback