EMBEDDED IN:
0

Kommer Justin besöka Selena i Bulgarien ?


De Biebs har fått mycket uppmärksamhet nyligen för sin "boyfried" video- i det kan han ses komma mycket nära en vacker Selena lookalike som han jämfört med Pocahontas. Men lyckligtvis behöver Selena inte oroa sig att Pocahontas var i hennes ställning  medan hon är borta eftersom video tjejen redan är gift.

Istället kanske Justin vill oroa sig för vad Selena gör i Bulgarien. Hollywood Life avslöjade att hon kom dit den 5 maj, som utmärker början på en sex veckors vistelse. Istället för att Justin Bieber är där för att hålla henne sällskap, kommer Selena Gomez förmodligen slutligen spendera tid med henne hunk motspelare Ethan Hawke.

I The Getaway spelar Selena en gift kvinna som blir förförd av en bankrånare och tvingas att gå på flykt med honom. Så hon kommer att kliva ut ur sin komfortzon precis som hon gjorde för Spring Breakers.


Hon kommer också att ha en annan söt motspelare att krossa på. Ethan kan vara två gånger hennes ålder, men han är lika mycket av en snygging som hennes Spring Breakers co-star James Franco. Tyvärr är han inte den mest pålitliga killen-Ethan och hans hustru Uma Thurman gjorde slut över hans påstådda otrohet, och det slutade med att han gifte sig med sina barns barnflicka. Så kanske kommer Justin Bieber vilja ta en liten resa till Bulgarien för att kolla upp hans flickvän någon gång.
-selenagomezzone

Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?Trackback