EMBEDDED IN: Allmänt
1

Paparazzis är inte omtyckta av skådespelare och andra anhöriga

På stranden eller på gatan, oavsett vart Selena är så jagar paparazzis henne, och de andra skådespelarna i Spring Breakers. Sedan starten av inspelningen, som började för cirka en och en halv vecka sedan, har vi fått bilder på dagliga inspelningar. Och igår, sändes det ut mer än 300 bilder av scener från inspelningen, det verkar som att regissören Harmony Korine och de andra egentligen vill hålla fast beslutet om att hålla paparazzis borta från inspelningarna. En av skådespelarna som spelar statist, skrev på sin Twitter att sedan början av inspelningen använder de sig av svarta gardiner som de har runt om när de spelar in de flesta scener.

Enligt regissören, kommer skådespelaren James Franco börja spela in sina scener först i nästa vecka. Och de sista scener av hans i filmen första veckan i april. Efter detta kommer Selena resa till Afrika via ett uppdrag för UNICEF. Och när hon kommer tillbaka från det, ska hon börja spela in filmen "Hot Mess".

-Sellyg92Comments
POSTED BY: Anonym

Vinnarna av Nicki News blogawards har nu presentetas på bloggen och du hittar vinnarna här: http://nickinews.blogg.se/2012/march/vinnaren-i-nicki-news-blog-awars-2012.html#comment:D <3

DATE: 2012-03-16 / TIME: 17:42:54 /WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?Trackback