EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena skönhets hemligheter

SELENA GOMEZ SKÖNHETS HEMLIGHETER

Har du alltid undrat hur Selena Gomez kan se så fräsch och naturlig? Som ung kändis ser hon till att inte använda överdrivet mycket smink. Hon ser naturlig ut, brunett och så fräsch man kan vara. Hennes charmiga utseende och hennes stil som sticker ut vrider sig många huvuden åt hennes håll i Hollywood.

 

SELENA GOMEZ FAVORIT MAKEUP

Under en intervju med Seventeen berättade Selena att MAC Naked Lunch är hennes favorit färg på ögonskugga.

Det är jätte sött och har en naturlig glans som också skimmrar lite. För en glamorös look använder Selena en ögonbryn penna för att definiera ögonbrynen. För att balansera det, använder hon en djärvare eyeliner i svart eller till och med en lite udda färg som gul.

 

SELENA GOMEZ FAVORIT PARFYM

Gomez gillar Frully Lilly doften. Det är en söt doft som luktar fruktigt.

 

SELENA GOMEZ HÅR BEHANDLING:

Gomez använder Ted Gibsons hårspray. Det är en miniatyr version som får plats i hennes handväska och den passar bra när hon är iväg någonstans. Till att fräscha upp hennes hår brukar hon använda en kam för att få det i en Cosmo Girl look. Hennes frisyr är fast och har hår som chokladbrun färg.

I många bilder har Selena hår ända ner till axlarna, hon bär mycket löshår. Många kändisar bär hårförlägningar för att framställa kroppen och längden när de står på röda mattan framför fotografer.

I många bilder kan man även se att Selena har hår längre ner än till axlarna. De sätter fast löshåret på undersidan av Selenas hår för att undvika skador på hennes äkta hår. Hon ser bra ut vad hon än bär.

Selena bär håret lätt efter att de lockat hennes hår till dessa vackra lockar. För att hålla håret friskt se till att tvätta det i skick och använd din normala hårfärg. På så sätt undviker du skador och kluvna toppar. Prova nya Hello Hydration Shampoo och balsam för att hålla håret mjukt som Selenas.

 

SELENA GOMEZ HUDVÅRD

Gomez svär vid Oil of Olay. Det som är bra med Oil of Olay är att den har ett lågt pris. Oil of Olay ger ansiktet en skön tvätt och hennes ansikte kan inte leva utan produkter i sin hud. Även om hon är ung tar Selena fortfarande hand om sin hud. Gomez använder Oil of Olays SPF solskydd lotion. Hon använder den före makeup. Den gör hennes makeup smidig och en bra bas för att glida på. Dessutom har solskyddet en bra lotion för att skydda hennes hud.

 

SELENA GOMEZ MODE TIPS

Selena går för en ny och klassik look. Hon håller håret glansigt och brukar bära klänningar i alla möjliga färger. Hon bär intressanta detaljer och nyanser på röda mattan. Hennes kläder är klassiska och eleganta. När Selena bär avslappnade kläder är det ofta blå jeans med Converse. För att klä upp jeansen tipsar Selena att bära halsdukar och höga klackar. Dessa kläder används kanske vid en middag ute på stan eller för en dag. Hennes favorit affär är Topshop som är en jätte dyr klädaffär i London. Till dags gillar hon kjolar, och har håret uppe i en hästsvans.

 

SELENA GOMEZ OM SKÖNHET

Selena gillar klassisk smink och hudvårdsprodukter. Från Maybelline mascara till MAC skugga, Oil of Olay och Carmex är de populära märkena i hennes makeup. När det gäller accesoarer har Selena fastnat vid Less Is More. Hon ser till att inte bli för hetsig och köper allt på samma gång. En enkel, ren, fräsch och okompliserad stil fungerar utmärkt för Selena på röda mattan. Är du ett fan av Selena, bör du läsa Glamour och Seventeen Magazine för mer skönhets tips och hemligheter om Selena, eller titta på "Wizards of Waverly place" för att se vad hon har på sig. Det är en sak om Selena är att hon tilltalar den yngre Disney publiken men också är en FHM snygging. Hon är både barn och kvinna.

-Selenaforever

Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?Trackback