EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena är i Mexico med Justin & några vänner!


Några av
Selena vänner kom på hennes mexikanska flykt med Justin och du kommer aldrig tro vad som hände!


Selena Gomez, 19, och Justin Bieber, 17, flydde på en romantisk semester till Cabo San Lucas, Mexiko på Jan 6 efter Selena sista episoden av Wizards of Waverly Place, - men de var inte ensama!

Selena vänner Francia Raisa - från ABC: s hemliga liv amerikansk tonåring - och Ashley Benson av PrettyLittle Liars kom också med på resan till den lyxiga Las Ventanas al Paraiso Resort.

Francia twittrade en bild av sig själv, Selena, Ashley Benson och en annan tjej kompis den 8 januari och skrev "Frieennnddss!" Och Ashley och Selena twittrade båda samma foto av hälften de ätit-McDonaldspommes frites, hamburgare och en Oreo McFlurry att de fyra ägnat sig åt, söder om gränsen.

Vi är glada över dessa damer tar sin semester på allvar, men Selena, varför äter du snabbmat igen? Du saatt du äter för mycket skräpmat och det var därför du landade på sjukhuset i den 9 juni förra året och nu är detta andra gången på en vecka som vi har fångat dig äta Micky D's. I januari plockade vi upp dig med en påse på McDonalds LA drive igenom.

Nu undrar vi om Justin tog några vänner med på resan också? Om inte, ser det ut som det bara Justin ochdamerna! Vi vet vad JB kan hantera det dock!

Vad tror du, HollywoodLifers? Är det inte så coolt att Selena och hennes vänner äter McDonalds? Och skulledu ta med dina vänner på en semester med din pojkvän?
-Selenagomeznew


Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?Trackback