EMBEDDED IN: Allmänt
0

SELENA ÅKER PÅ EN RESA MED UNICEF!

Selena Gomez sa nyligen i en intervju på en konsert för UNICEF att hon tillsammans med UNICEF organisation åker på en resa till Afrika, där hon kommer att visas i Demokratiska republiken i Kongo - ett land som förstördes av kriget.

 

"Första kommer vi åkte till Ghana och därefter till Chile" - berättade hon för sin ​​konsert i fredags för UNICEF House OfBlues. "I april kommer vi att åka till en plats där det är lite svårare - Kongo"

"Jag pratade med Joel Madden, som arbetar för UNICEF och det gick att till Kongo," - sade Gomez. "Han sa att det var detmest intensiva jag någonsin gjort i mitt liv, men också det bästa"

Selena resa till Kongo kommer inte att vara den första som gjordes för Afrika. Gomez har redan bidragit under 2009 genom att delta i ett evenemang Hight Hope For Kongo i LA för att öka medvetenheten om sexuellt våld mot kvinnor och flickor i landet.

 

Gomez, blev medlem för UNICEF för ungefär två år sedan. Konserten på House of Blues har samlat in över $ 200.000 för organisationen. "Det hjälper verkligen till att rädda liv på barn i världen" - skrev Gomez på sin Facebook sida.

-Gomezz

Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?Trackback