EMBEDDED IN:
0

Jelenas romantiska dejt i Puerto Rico

Justin flög till San Juan för att gå med Selena på hennes We Own The Night turné och HollywoodLife.com har full scoop om deras intima dag!

Justin Bieber och Selena Gomez är vansinnigt kära! HollywoodLife.com talade med ett ögon-vittne som berättar att Justin och Selena åt på Pikayo, en exklusiv restaurang inne i Conrad Condado Plaza Hotel and Casino, där de stannade över natten.
"De verkade verkligen lyckliga tillsammans," berättar våran insider. "De var sig själva och de var och åt Bistec Encebollado."

Är det inte gulligt hur de beställer samma sak! Skålen är en klassisk Puerto Rican platta som gjorts av restaurangens berömda kock Wilo Benet. Det är tunt skivad oxfilé med sauterad lök och pikayo frites - gott!

Efter dagen, som omedelbart följde Selena efter en otrolig konsert, gick de två tillbaka till hotellet. Enligt en källa bodde dem på det dyraste rummet på hotellet. King Grande Ocean Suite som löper 689 dollar per natt, vilket motsvarar ungefär 4823 svenska kronor.

Justin flög över 6000 mil bara för att vara vid Selena sida. Han hoppade på ett plan den 23 januari för att åka tillbaka till LA för att fortsätta arbeta med sitt nya album. Nu är Selena på väg till Panama och hon kommer att linda den latinamerikanska delen av hennes turné i februari.
-justindrewbieber


Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?Trackback