EMBEDDED IN: Allmänt
0

Jelena är två stora förebilder!

Justin Bieber och Selena Gomez kunde vara ute och festa som andra tonåring stjärnor i Hollywood, men i stället njuter de av tonåren och agera deras ålder. Det är så uppfriskande!

När var det sista gången du såg Justin Bieber och Selena Gomez full på en klubb? Aldrig? Det stämmer, eftersom dessa stjärnor kan vara "det" par av året, men att de fortfarande erkänner att de är 17 och 19 år gamla, respektive, och beter sig som sådana.

 

Till exempel den här veckan när Jelena gjorde en resa till Disneyland och senare toppade kvällen av med en smoothie från Jamba Juice. Ser du? De agerar inte bara för sin ålder, de är jordnära också.

 

Precis som de flesta normala high school eller college studenter, består Justin och Selena idé om en bra dejt natt middag på en av deras favoritrestauranger (stora kedjor som PF Changs eller Hooter s) och en film på Sherman Oaks Galleria, eller någon annan biograf.

 

Jag vet att det skulle vara offentliga upprördhet om Justin och Selena någonsin gick vilt till en Hollywood-fest, eftersom båda har varit tippad som den ultimata förebilderna. Men de flesta andra stora kändisar deras ålder gör sin beskärda del av att gå ut. Det verkar vara en rätt till passage i Hollywood. Men Selena och Justin har stått emot den scenen och har lyckats hålla sig "normala" trots att det är två av de mest erkända och privilegierade människor i världen.

 

Håll er jordnära Justin och Selena. Miljontals barn och tonåringar ser upp till er av goda skäl!

-Selenagomeznew



Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?



Trackback