EMBEDDED IN: Intervjuer
0

Selena i intervju för tidningen Clarin Argentina

Selena gjorde nyligen en intervju med tidningen Clarin för Argentina och pratade lite om hennes Disney serie.

Så här sa dem:

Journalist: Du kommer att sakna din serie på Disney Channel?

Selena: "Naturligtvis kommer det att bli mycket svårt. Jag kommer att sakna dem, men jag kommer att

fortsätta att upprätthålla min relation med dem. Disney är min familj. Jag gav allt jag älskar, jag ska hålla kontakt med kanalen. Nu måste jag bevisa mig i andra områden. "

Journalist: Är du redo för en fans som kan ha sina upp-och nedgångar, som hände med Britney Spears, Miley Cyrus och andra Disney gamla tjejer?

Selena: "Jag är lite rädd för att lämna kanalen för att ta hand om mitt liv. Men det gäller att veta vem jag är och njuta. Jag har inga garantier, men jag gillar utmaningen."

Journalist: För att fira Vanity Fair har det påverkat dig med din röda vackra klänningen från Dolce & Gabbana. Gillar du den klädlinjen?

Selena: "Nej, ingenting att se. När jag går till de röda mattorna har jag ett par människor som arbetar med mig. Jag säger att jag vill bära lila idag och de får mig att göra något stort. Min linje är mer som jag använder dagligen i mitt

skåp. Det är klassiska kläder, enkla och billiga så att mina fans kan adiquirí dem. "

Journalist: Hur var det att umgås (med Justin), på Oscar natten?

Selena: "Jag tillbringade större delen av fångandet natten fanns för det fanns då många kända skådespelare och jag skämdes så. Jag fångade upp med Reese Witherspoon: Hon är så vackert ... Jag är super gnällig och nästan fick en hjärtattack när jag såg henne ".

Journalist: Vill du vara där en dag som en Oscar nominerad?

Selena: "Vad jag vill mest är att vinna en Oscar! Nu börjar en filmkarriär och jag vill prova allt, olika roller, nya utmaningar. "

Selena: "Jag vill att mina fans ska veta att jag inte är perfekt och jag kan ha fel. Jag gör misstag eftersom jag var ung, jag behåller dem eftersom de är bara  är för mig."

-Selenaforever




Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?



Trackback