EMBEDDED IN: Allmänt
3

Riskerar Selena att tappa sina yngre fans ?

Selena Gomez nya film , "Spring Breakers" har redan fått en hel del publicitet, även om det inte är lockigt. Att veta historien, kan vi säga att det kommer att bli hård "piller att svälja," för att se vad som kommer att kräva roll Disney stjärnor filmen. Selena på skärmen kommer att ansluta Vanessa Hudgens och Ashley Benson och fjärde skådespelerskan (fortfarande ville ha). Är detta en mer vuxen roll, löper Selena risken för separation från hennes yngre fans?
Denna nya roll kommer att ta bort från månen, magi som har välsignats i tv-serien "Magi på Waverly Place" , en rörelse i stället för kriminalitet och droger. Disney-stjärnan går med vänner för att råna en restaurang för att betala för jullovet. Så småningom hamnar i fängelse. När en knarklangare drar dem därifrån, måste betala tillbaka honom och vad han vill göra, är det inte snyggt. Knarklangare, spelad av James Franco, talar om för dem som dödade dina konkurrenter.
Detta är en möjlighet för Selena och Vanessa Hudgens, som är skyldig berömmelse High School Musical, men Ashley Benson, vars serier Pretty Little Liars rankades första namnet i listan över kändisar. Hem på lådan föreslog att någon från showen Hannah Montana kan spela en fjärde person i brottet filmen. Oavsett om de pratade om Miley Cyrus ?
vad tror ni? Kommer Selena tappa yngre fan då?
-selenaforever

 


Comments
POSTED BY: Breakingfree.se - Zac E, Vanessa H, Ashley T

använder ni google översätt för jag tycker inte översättningen är så bra. Jag är inte super duper på engelska, men ibland är det bra att kolla igenom texten om man använt google översätt.



Det kan hända att hon kommer tappa en del fans, men å andra sidan måste hon göra andra typer av roller för att utvecklas som skådespelerska och även kanske få fler fans.

DATE: 2012-02-06 / TIME: 19:21:50 / URL/BLOGADDRESS: http://www.breakingfree.se



POSTED BY: Hanna

inte så att ni skulle vilja göra ett länkbyte fast i inlägg? ;)

Kram! (;

DATE: 2012-02-06 / TIME: 19:41:01 / URL/BLOGADDRESS: http://justindrewbiebernyheter.blogg.se/



POSTED BY: Anonym

Har du hört att tjejen som gav selena armbandet har avlätt i sin cancer? :(

DATE: 2012-02-06 / TIME: 21:37:23 /



WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?



Trackback