EMBEDDED IN:
0

Jelenas dejt på Dave and Buster

Tumblr_m6usluvvig1ql1a4eo1_500_large

Selena Gomez och Justin Bieber hade en rolig dag på New York-Dave och Busters efter en av hans slutsålda Madison Square Garden konsert.

 

Enligt en rapport från Us Weekly hade Wizards of Waverly Place stjärnan och hennes "As Long As You Love Me" sångare roligt att spela på den vuxna arkad och restaurang på onsdag kväll.

 

De två kom enligt rapporten "i armkrok" och var redo att spela en massa olika spel. Några av de spel Justin Bieber och Selena Gomez spelade inkluderade en som heter Daytona och en annan kallas Super Shot.

 

"De var i armkrok hela tiden, och även stal en kyss här och där, "säger en källa. "De verkade definitivt glad och kära och hade en fantastisk tid."

 

Det är verkligen bra för Justin Bieber och Selena Gomez-eller någon annan ungt par i deras åldersgrupp, att komma ut och bara vara barn.

 

Selena Gomez var på Justin Biebers Madison Square Garden konsert onsdag kväll innan de åkte till Dave och Busters. Vittnen säger att hon verkade "förälskad" som hon stod och såg vid sidan av scenen.


Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?Trackback