EMBEDDED IN:
2

Har Selena gått ner i vikt pga Justin?

Selena är enligt uppgifter upprörd över att Justin hänger med sin modell BFF och att hon är stressad på grund av det, vilket fick henne att förlora sin aptit, enligt en ny rapport. Fortsätt att läsa för mer information!


Omgång två ser inte bra ut för Justin Bieber och Selena Gomez då den tidigare Disney-stjärnan enligt uppgift är förbannad över att han umgås med modell Barbara Palvin och det orsakar henne att gå ner i vikt.


"Hennes upp-och-ned relation med Justin Bieber tar en vägtull och hon [ser] tunnare än någonsin," berättar en källa för Life & Style magazine.

 

"Hon äter inte för att hon oroar sig så mycket över vem Justin umgås med, och vad kanske kan skada deras redan svaga förhållande. Selena är arg. Hon betonade det faktum att [Justin] lagt till fler turnédatum och de ska vara isär längre. Hon litar inte på honom. Justin är på turné igen och lever inte upp till sina löften till Selena. "

 

Enligt rapporten, berättade Selena tydligen för Justin specifikt vad hon ville för att få relationen att fungera, men att det inte känns som om Biebs tar hennes krav på allvar. Selena tycker också att situationen med Barbara är väldigt förvirrande.

 

"Selena hatar hur skrytsam Barbara är om det hela, bär hans skjortor, tweetar från hans platser, och efter honom runt omkring"

 

Som HollywoodLife.com tidigare rapporterat, är Jelena tillsammans igen och även fast förhållandet är skakigt så ser man verkligen att Justin försöker. Han använder sig till och med av sociala medier för att få tillbaka henne helt!

 

Den 25 december firade Justin och Selena, 20, jul separat med respektive familjer. Men medan de var ifrån varandra, var Selena inte långt från Justins tankar!

 

Den 18-åriga popstjärnan använde sitt Instagram konto för att dela en sexig bild på Selena. Det fanns ingen bildtext, men vi kan föreställa sig vad Justin ville säga med fotot.

Källa: justindrewbieber.blogg.se

 


Comments
POSTED BY: Anonym

Hej jag tror inte att hon bantar hon kanske tränar eller är för stresade ( finns dom som går när i vikt av stres), eller så har hon bara vari lädsen på sistta tiden på grund av sitt av och på föhåland så hon inte tycker att något är gott eller får i sig något själv kan jag inte äta någonting ner jag är ledsen det är vad jag tror men jag undrar vad du/ni som bloggar tror? Ps är blogg är bäst våre rolig om ni kunde svara

Svar: Hej !
Det du säger kan det ligga någonting i ! Att man kan gå ner i vikt av stress och de. Sen så överdriver ju skvaller sidor också, på dom låter det som att hon har gått ner jätte mycket. Själv tänkte jag inte på det förrän dom skrev det. Men det är svårt att veta. Alfredo la upp en bild på Selena med träningskläder för ett tag sen, så hon kan ju ha börjat träna mer också. Du kanske inte fick det bästa svaret men jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tror.
Tack för att du läser & gillar bloggen !

Kram / Ellen
Josse

DATE: 2012-12-29 / TIME: 09:27:50 /POSTED BY: Anonym

Hej jag undrar om det kan vara så att för ett tag sedan så spelade selna en film där hon skulle vara en gravid tånoring och var tvungen att gå upp i vikt så nu kanske hon gjör det för att hon vill komma till baks till sin vanliga storlek det kanske ligger något i det (mins inte filmens namn men det var den som dom var tvugna att byta namn på)

Svar: Hej !
Jag tror att det är "Feed The Dog" du menar, men det har bara ryktas om att hon ska spela gravid. Det har aldrig blivit bekräftat. Men om det skulle vara så så kan det vara som det säger.
Kram / Ellen
Josse

DATE: 2012-12-29 / TIME: 17:42:51 /WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?Trackback