EMBEDDED IN: Julkalender 2012
1

17 december - 2012

Ledsen att den kommer så sent och att jag har varit så dålig på att lägga upp de här !
Bakom lucka 17 finns det tips på bra serier
 

Jag är verkligen en serienörd, så jag numererar i favoritordning av dom jag följer, men skriver bara om mina 3 största favoriter.
 
1. The Vampire Diaries - Den här är helt klart min favorit, utan tvekan ! 
Handling (från wikipedia):
Elena Gilbert är en helt vanlig tonårstjej i en liten småstad och hon bär på en sorg efter att hennes föräldrar dog i en bilolycka. En dag möter hon Stefan Salvatore, som hon genast fattar tycke för. Men det Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och har varit det i 145 år. Stefan har också en farlig men oemotståndlig bror, Damon, som också är vampyr. Elena dras in i en farlig härva av vampyrer och häxor och måste lära sig att skydda dem hon älskar. Saker börjar att hända Elena, en av de äldsta vampyrerna i historien letar efter henne och hon gör allt hon kan för att skydda sina närmsta vänner och sin familj även om det kostar henne livet.
Klicka här för att se trailer (vet inte om det är official)
 
 
2. Pretty Little Liars - Handling (från wikipedia):
Aria, Spencer, Emily och Hanna var ett gäng tjejer som fördes samman av den väldigt sociala Alison. Allt är bra tills Alison mystiskt försvinner. De fyra tjejerna tappar kontakten i och med Alisons försvinnande tills ett år senare när Alisons kropp hittas nedgrävd innanför grindarna i hennes eget hem. Tjejerna tar upp kontakten för att sörja med varandra och ens innan de hunnit gå på Alisons begravning får de skrämmande meddelanden från en okänd person som kallar sig för 'A' som hotar att avslöja deras mörkaste, djupaste hemligheter. De fyra flickorna gör allt för att försöka lista ut 'A' sanna identitet som för dem närmare varandra.
Klicka här för att se trailer
 
 
3. Hart of Dixie - Handling (från torpenbergs.blogg.se):
Zoe Hart, en målmedveten ung läkare som drömmer om en karriär som hjärtkirurg. När Zoe, efter fyra års AT-tjänstgöring i New York, inte får den tjänst hon önskar accepterar hon istället ett erbjudande från en Dr Harley Wilkes att driva en läkarpraktik i den lilla staden Bluebelle, Alabama. Men när Zoe kommer till Bluebell får hon reda på att Dr Wilkes har dött och att han lämnat sin del av praktiken till henne. Zoe upptäcker att det finns många som gärna ser att hon åker tillbaka till New York – bland annat Brick Breeland som driver den konkurrerande mottagningen och dennes dotter Lemon. 
Klicka här för att se trailer
 
4. The Lying game - Klicka här för att se trailer
5. Teen Wolf - Klicka här för att se trailer
6. Awkward - Klicka här för att se trailer
7. Beauty and the beast - Klicka här för att se trailer
 
 
Nu har ni lite förslag från mig ! Följer ni någon serie ? Kommentera gärna !
 

Comments
POSTED BY: Robert Daily

Är du ett fan av Demi Lovato? Då tycker jag du borde kolla in min nystartade blogg här: http://demilovatodaily.blogg.se/

kram! :D

DATE: 2012-12-17 / TIME: 19:54:11 / URL/BLOGADDRESS: http://robertdaily.blogg.se/WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?Trackback