EMBEDDED IN:
0

Selena om hennes parfym

Selena intervjuades nyligen av US Weekly, här kan du läsa hela artikeln:

"Selena Gomez parym kan vara söt och tjejig, men henens kampanj är väldigt vuxen.

Den första bilden som togs var i ett akvarium, bilden visar den 19-åriga "Love You Like A Love Song" sångaren stående i vatten till midjan. Hon är klädd i en våt lila axelbandslös klänning och hennes hår är bakåtslickat, berättar Us Weekly och beskriver att bilden är 'enkel och

 

När hon pratar om den långa, mörk lila flaska med roliga läppar placerade på locket, säger Gomez att utanför projektet finns det något mer än bara skönhet. "Jag ville att den skulle vara hög för att sticka ut" berättar hon. "Flaskans design är som en klänning, som visas på röda mattan. Läpparna är mest på skoj... den blir mer ungdomlig med det och man kan leka med dom".

 

Gomez resa till sin doft var olik sina kollegor i Hollywood eftersom hon ville att hennes fans skulle hjälpa till, det kommer vara människor från mer än10 olika länder som kommer pröva den. "Det är dom som kommer att använda den, så jaglitar på deras åsiktet och allt de gör för mig."

Från och medmaj kommer parfymen att säljas enbart på Macys för 35, 45 och 55 dollar. I augusti kommer den också att säljas på Nordstrom, Ulta, Dillard's, Bonton och SSI.

-ThegomezComments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?Trackback