EMBEDDED IN:
0

Selena & Justin såg på "The Muppets" inte "Breaking dawn"

Justin Bieber och Selena Gomez har blivit ökända för uthyrning teatrar för sin egen privata filmvisningar. Däremot gick paret "old school" när de såg Selenas cameo i Disneys The Muppets 25 november i Dallas, Texas - och HollywoodLife.com har alla exklusiva detaljer.
I motsats till en tidigare rapport att de såg The Twilight Saga: Breaking Dawn - första delen, berättar vår spion oss Justin, 17, och Selena, 19, gick till 19:20 visning av Mupparna på Landmark Magnolia Pictures Theater, efter spendera Thanksgiving med Selenas familj.
"Det var bara dom två," säger vår källa. "De tittade på film med allmänheten. De var båda otroligt artig och hade låg profil. "
Så hur har A-listan paret smita bland folkmassor och glida med nästan obemärkt?
"Inte alltför många människor insåg att de var där för att de kom till screening medan vagnar kördes," Förklarar en insider. "Det var mörkt och folk såg dom inte. När de kom till teatern, var de båda hand i hand. "
Ett ögonvittne säger "De såg väldigt jordnära och mycket lyckliga!"
Som vi berättat, tänkte vi Mupparna var en av de bästa filmerna på året och vi tror Justin och Selena kände likadant! Selena är cameo var super söt.

Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?Trackback