EMBEDDED IN:
0

Jelena & Jaden Smith åker skridskor

Justin Bieber och Selena Gomez inte kan få nog av varandra! Efter att ha tillbringat Thanksgiving i Texas med Selena familj, tog paret en vistelse på upp till Park City, Utah (där Sundance Film Festival varje år) med sin vän, Jaden Smith.

 

Fans fick ett foto av Justin, 17, Selena, 19, och Jaden, 13, skridskoåkning på Park City Mountain Resort och HollywoodLife.com talade enbart till en källa på orten, som bekräftade den bilden togs där.

 

En annan källa säger: "Jaden gjorde några galna enbenta grejer, jag antar att han verkligen tror att han är Karate Kid. De skrattade och skämtade med varandra. Justin skämtade med Selena och försökte göra en dubbel rutin på en punkt. Det var väldigt lekfull. Alla var i super bra humör. "

 

Jaden pappa Will Smith äger en herrgård i ett flott område som kallas The Colony, så vi föreställer gruppen stannar där. Alla hem är ski in och ski out och sträcker sig från en jättestor $ 7 - $ 20 miljoner.

 

Justin också twittrade 29 november, "@ officialjaden är en sådan # djur."

 

Selena medgav nyligen i en intervju att hon tar lite ledigt just nu för att koppla av och återhämta dig, så vad bättre sätt att tillbringa den än med sin pojkvän?

 

Håll ögonen öppna för all info om Justin, Selena och Jaden är kul snö resa norrut!

-Hollywoodlife.com

(Har översatt allt på "google translate", så det kan vara några ord som har blivit översatta fel..)


Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?Trackback