EMBEDDED IN:
2

Jelenas kyss på Staple Center

Is Selena grimacing under there?
Justin Bieber och Selena Gomez är inga främlingar till massor av PDA, så det kommer troligen inte som någon överraskning att dessa två är ännu en gång smooching offentligt. Men den här gången gjorde de det inför tusentals människor på en Los Angeles Lakers Game! Japp, Selena och Justin var med på den berömda "Kiss Cam" inuti Staples Center. Och vad gjorde de? De gjorde vad varje par av Lovebirds skulle göra: De kysstes!

Rapporter om att Justin och Selena kysste på Lakers spelet inleddes strömmade in via Twitter nästan omedelbart, med sina fans la ut bilder av paret på Kiss Cam. Vid första anblicken verkar Selena lite generad av all uppmärksamhet, men Justin är flinande från öra till öra.

Det är bra att Selena Gomez och hennes man känner sig bekväm nog att dela sådana offentliga hångel - oavsett om de är föranledd av en stor videokamera som tigger människor att kyssa eller inte! Ser ut som det är en stor kvälls dejt för Jelena!
-selenagomezzone

Comments
POSTED BY: Anonym

när va de där ?

DATE: 2012-04-18 / TIME: 15:02:48 /POSTED BY: Enisa

Här har du en länk till videon! Själva videon när de kyssar varandra då! :P Du kan lägga ut den :)http://www.youtube.com/watch?v=T591xmCPLIU

DATE: 2012-04-18 / TIME: 16:42:53 / URL/BLOGADDRESS: http://enisabara.blogspot.se/WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?Trackback