EMBEDDED IN:
0

Justin och Selena's dejt ute på Laugh Factory


Selena Gomez och Justin Bieber är klart tillsammans. Var de någonsin verkligen isär? Är det möjligt att de kan ha haft lite tiff och lavinartat i ryktesspridning denna jätte, omstörtande upplösningen av en av de hetaste paren i Hollywood?

I går kväll, åtnjöt två en mysig dag ute på Laugh Factory. Det fanns ingen saknade de två superstjärnor, särskilt när de anlände till Justins lurade ut van. De båda höll huvudet ner och gav inte fotografen någon tillstymmelse till deras förhållande status genom att hålla handen eller ens titta på varandra för den delen.

Selena såg fantastiska i ett par smala jeans och en vit skjorta som var nästan genomskinlig under sken av kamerans ljus. Tack och lov att hon var beredd och draperad en vacker grå halsduk runt henne.

Justin såg hans typiska, tillfälliga själv i ett par av låga svarta skinnbyxor och en svart t-shirt täckt med en långärmad knapp-up. Han tog på sig samma elektriska blå sneakers han bar tidigare i veckan för hansshopping utflykt på Rodeo Drive.

Så vad som händer med dessa två? Är de på eller av? Var de någonsin av? Hur det än må vara, är det bra att se Justin Bieber och Selena Gomez bli ihop igen!
-sellyg92

Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?



Trackback