EMBEDDED IN: Allmänt
0

Selena i Brasiliansk tidning

Selena har uppnått berömmelse i samarbete med Disney, är idag lite av en riktig prinsessa. Det är vackert, har stor hår och en garderob full av prydnadssaker. Sångaren har en stor kontakt med publiken, sjunger högt och utan
avbrott under sin show i Sao Paulo på söndagen. Biljetter köptes främst av flickor i åldern
10 till 11 år med sina föräldrar, som också sjöng hits av artister som A Year Without Rain, Hit The Lights,Round & Roundoch Love You Like A Love Song.
Show började på 19,05, och visade att Selena är någon brist på träffar. I korta karriär har sångaren släppt upp till 3 album - det sista WTSGD. Diva har utfört på scenen i en djärvt skuren klänning, som avslöjar hennes kropp.
omväxlande sjöng, dansade och log höra fansen sjunga med den. Teenage stjärnan lekte med sitt band, två sångare och två dansare, som hjälpte henne att hålla takten. Selena sjöng hennes dans hits från alla album för förändring. . Hon tackade publiken på engelska och snart fick högljudda hurrarop som svar
Efter att ha ändrat kläder dök upp i en rosa klänning med en springa, bestämde hon sig för att leda fans till tårar och sjöng We Own the Night, The House som byggde mig - Miranda Lambert täcker och Tell Me Something I don't know Vid slutet av tiden för naturligt och Who Says . Tonåringar Selena sjöng tillsammans med självkänsla och hjälpte Selena kör sjunga nanana.Lycklig Selena slutade lovande prestanda som säkert kommer att komma tillbaka till detta land. Vem vet, kanske hennes pojkvän Justin Bieber kommer då följa med henne.
-Selenaforever


Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?



Trackback