EMBEDDED IN:
0

Justin och Selena bråkar fortfarande

Selena älskar säker att köra bort från Justin!
Även om deras förhållande verkar vara på rätt spår igen, nya rapporter säger att Selena övergav Justin på hans Jingle Ball konsert på 3 december efter att de hade en punktering argument.
Det är återigen problem i paradiset för Hollywoods hetaste unga par, som flera ögonvittnen såg Justin Bieber och Selena Gomez har en massiv argument efter Justins framträdande på Jingle Ball på 3 december. Justin utförs på LA: s Nokia Theater och åskådare säger att Selena "stormade ut" ur sin loge, och efteråt hon körde iväg utan honom! Läs vidare för alla detaljer.


Selena, 20, och Justin, 18, är känd för att ha offentliga slagsmål, som en lunch dag 16 november resulterade i Selena storma ut ur kalifornisk restaurang Yamato innan de ens åt! Hon körde sedan hem och vägrade att låta Justin inne i hennes hus, och så stod han utanför hennes portar gråta. Och nu har de haft en annan liknande dramatiska kamp, som inträffade vid Jingle Ball konsert.

"Selena var i Justin omklädningsrum, och hon stormade ut", berättar en källa In Touch. Efter showen var Selena sett få i Justins turnébuss, och hon kom en timme senare.

"Hon fick i sin bil och började köra iväg. Justin knackade på fönstret, men hon rusade förbi honom! "Ett ögonvittne berättade Life & Style.

Varför Justin och Selena kämpade fortfarande okänd, men tydligen Selena börjar verkligen märka två års ålder klyftan mellan dem. "Ingenting tänder Selena som Justin omognad," en källa nära Selena berättar In Touch.

Detta är förhoppningsvis bara ett gupp i vägen för sött par som HollywoodLife.com tidigare rapporterat att paret är övertygade om att deras kärlek kan överleva under Justins kommande "Believe" turné. "Selena kommer att göra de resor hon kan när hon inte arbetar, men juni kommer inte att vara ett problem eftersom han kommer att vara i västkusten," en källa nära paret säger.

Källan sade också att "Justin är galen i Selena. Det är bara så uppenbart med hur han ser på henne. "Aw!
-Hollywoodlife

Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?



Trackback