EMBEDDED IN: Allmänt
0

Kommer Selena erövra musikvärlden 2012

Med rubriken "kommer Selena Gomez erövra musikvärlden 2012" låter det väldigt mäktigt, som att hon skulle bli nästa Michael Jaskon, eller eftersom att hon är tjej, så nästa Madonna eller Britney Spears. Men zimbio.com skriver samma rubrik med Justin Bieber, Demi Lovato mm.

 

Så här skriver zimbio.com:

Känd för: Gomez fick sin start på barn programmet Barney & Friends, men blev sedan en Disney stjärna i succé serien Magi på Waverly Place där hon spelar spelar Alex Russo, och det är tack vare den rollen som gjort till den Selena är nu. Fast hon har släppt ett par framgångsrika singlar, är hon är mer känd för att vara fäst vid Kanadas sötaste pojk, Justin Bieber.

Talang: Selena är inte precis känd för sina live framträdanden, men hon verkar vara medveten om sin begränsning. Hon sa att hon har planerar att så småningom avsluta sin pop karriär för att fokusera på att sin filmkarriär. Selena har sagt att, hennes senaste roll i Monte Carlo inte har utvärderats med kritikerna. The New York Times konstaterar, i denna film spelade Selena än lite mer vuxnare roll, utöver Alex Russo som inte är speciellt fokuserad på omgivningen och skolan.

Skandaler: De största skandalerna som handlade om Selena kom i december förra året, 2010, när kvällstidningarna skrevom att den unga stjärnan inte längre bär sin purity ring, som hon fick när hon var 12 år gammal 12.

Det har andra skandaler, som bara är dumma och kön-relaterade. Till exempel: Selena var på sjukhus i slutet av juni, för att hon var utmattad och undernära, då trodde många att hon besökta sjukhuset för att Justin hade gjort henne gravid!

 

Projekt 2012: Efter den sista episoden av Magi på Waverly Place som sänds i januari, kommer Selena arbeta med "Spring Breakers" där hon kommer spela en student som rånar en restaurang med sina vänner för att finansiera en semester. Ja Selena Gomez kommer att arbeta med regissören Trash Humpers.

Vårat betyg: Selena är redo att bli en ännu större stjärna i 2012, om hon väljer rätt projekt. Det är klart att Selena kommer spela med i Spring Breakers som en "bad girl" frågan är om hon kommer övertyga hela världen med den rollen. Det var ett svårt steg för Selena.

-Selenaforever

Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?



Trackback