EMBEDDED IN: Allmänt
0

Justin stödjer Selenas & hennes familj


Justin
är så omtänksam, och HollywoodLife.com fick reda på det bästa han kan säga till sin hängivnaflickvän. Om denna tragedi någonsin händer att en nära anhörig, kan du använda samma råd.

Selena Gomez ödelades av nyheten att hennes mamma Mandy fick missfall på december 16. Med tanke på hur stödjande pojkvännen Justin Bieber är, är vi säkra på att han var ivrig att hjälpa till på något sätt han kunde. Vi talade med en känd expert som berättade för oss exakt hur Justin kunde vara där för Selena och hennes familj.

Psykoterapeut Dr Gilda Carle talade till HollywoodLife.com uteslutande om vad Justin, 17, kan göra för attvara stark för Selena, 19.

"Justin måste vara den bästa lyssnaren i världen", sade hon. "Han kan inte säga" Gör det "eller" Gör det."Han måste bara lyssna på henne och när han lyssnar, bara röra armen eller axeln och låt henne veta atthan kommer att vara känslomässigt närvarande för henne och hennes mamma. Han behöver för att uppmuntra henne att tala sina känslor och inte för att hålla hennes smärta inuti. Om hon inte uttrycker sinsmärta och bearbeta den, kommer det att komma ut senare när hon minst förväntar sig det. Det kommer att komma ut som ilska om något annat. Hon kommer att knäppa någon och inte hennes normala själv.Först när hon talar och känner den känsla ... först efter att hon kan släppa det. Hon måste också kunna diskutera sina känslor i en trygg miljö, så Justin inte bör kritisera henne eller säga till henne att "bli över det." Han måste ha tålamod med henne. Om han ger stöd för henne, det kan göra deras förhållande ännu starkare. "

Våra tankar går till Selena familj under denna tuffa tid.

-Selenagomeznew


Comments
WRITE YOUR NAME:

E-MAIL ADDRESS: (won't be published)

URL/BLOGADDRESS:

WRITE YOUR COMMENT:

BE REMEMBERED?



Trackback